MasterChef 5: Ανατροπή στην αποχώρηση – Απογοήτευση και κλάματα

MasterChef 5: Ανατροπή στην αποχώρηση – Απογοήτευση και κλάματα

Σοκ με την αποχώρηση από το "MasterChef 5" της Τρίτης (20/04). Το απαιτητικό πιάτο του Νίκου Παπαστεργίου ανάγκασε κάποιον να επιστρέψει σπίτι του. Υποψήφιοι ήταν η Μαρία, ο Παύλος και ο Αλέξανδρος.

Άλλη μία αποχώρηση είχαμε στο “MasterChef 5” το βράδυ της Τρίτης (20/04), με τους παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού του Star να οδεύουν προς την τελική δεκάδα, αφού απέμειναν 11.

Υποψήφιοι στην πρώτη αποχώρηση του “MasterChef 5” μετά τις επιστροφές, ήταν η Μαρία Λαζαρίδου, ο Αλέξανδρος Συνοδινός και ο Παύλος Χάππιλος, με τον τελευταίο να κατεβαίνει στην κουζίνα μετά την χρήση της κάρτας ασυλίας από τον Διονύση για να σωθεί η Ανούς.

Οι υποψήφιοι του “MasterChef 5” κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο πιάτο του chef Νίκου Παπαστεργίου, ο οποίος είναι executive chef σε γνωστό εστιατόριο της Χαλκιδικής, ενώ συνεργάζεται και με τον Έκτορα Μποτρίνι. Η συνταγή ήταν brandade πεσκανδρίτσας με μαγιονέζα dashi, ponzu, gel κρεμμυδιού και τραγανή πάστα.

Οι τρεις παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να φτιάξουν το παραπάνω απαιτητικό πιάτο, με τον εξώστη να τους δίνει οδηγίες και να τους καθοδηγεί, αν και σε αρκετά σημεία μάλλον οι συμπαίκτες τους έφεραν αντίθετα αποτελέσματα. Ο χρόνος που τους δόθηκε ήταν 75 λεπτά και το άγχος να προλάβουν υπήρξε μεγάλο.

Οι κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με τον καλεσμένο σεφ δοκίμασαν στο τέλος τις τρεις προσπάθειες, οι οποίες έφεραν μερικές αστοχίες, αλλά και κάποια καλά στοιχεία. Η συνέχεια, όμως, επιφύλασσε μια ανατροπή τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές.

Παρόλο που πολλοί θα περίμεναν πως ο Παύλος θα ήταν εκείνος που θα αποχωρούσε από το “MasterChef 5”, αφού αρκετοί τον θεωρούν “αουτσάιντερ”, ή ο Αλέξανδρος, επειδή ήταν στα άτομα που έφυγαν νωρίς και επέστρεψαν πρόσφατα, η Μαρία Λαζαρίδου ήταν εκείνη που είχε την χειρότερη προσπάθεια.

Η Μαρία αποχώρησε από το “MasterChef 5” με κλάματα, επαναλαμβάνοντας συνεχώς πως “δεν θέλει να γυρίσει σπίτι της”, ενώ στο σπίτι οι παίκτες έπαθαν μεγάλο σοκ, όταν δεν την αντίκρισαν. Ο Ιωάννης, μάλιστα, ο οποίος έτρεφε μια ιδιαίτερη συμπάθεια για την παίκτρια, ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος με το αποτέλεσμα.

MasterChef 5: Όσα δήλωσε η Μαρία Λαζαρίδου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα