Ο… μεθυσμένος ασβός

default image

Ενας ασβός στη Γερμανία μέθυσε μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας υπερώριμων κερασιών και ξάπλωσε σε κεντρικό δρόμο προκαλώντας μποτιλιάρισμα

Ενας ασβός στη Γερμανία μέθυσε μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας υπερώριμων κερασιών, με αποτέλεσμα να ξαπλώσει στη μέση του δρόμου και να παραμείνει ακίνητος, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ενας οδηγός αυτοκινήτου κάλεσε τις αστυνομικές αρχές στην πόλη Γκόσλαρ, για να αναφέρει ότι ένας πεθαμένος ασβός βρισκόταν στο οδόστρωμα. 

Οι αστυνομικοί έφθασαν επί τόπου για να διαπιστώσουν ότι ο ασβός ήταν μια χαρά στην υγεία του, αλλά μεθυσμένος, αφού τα κεράσια, λόγω της ωρίμανσης είχαν μεγάλη περιεκτικότητα σε αλκοόλ, προκαλώντας διαρροϊκές τάσεις στο ζώο.

Οι αστυνομικοί, μη μπορώντας να απομακρύνουν τον ασβό τρομάζοντάς τον, τον έδιωξαν, τελικά, με τη βοήθεια μιας σκούπας.

(Πηγή: Reuters)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα