Στη δίαιτα ο Αλόνσο

Στη δίαιτα ο Αλόνσο
New Image

Η επιστροφή του συστήματος KERS στα μονοθέσια της Formula 1 οδήγησε τον Αλόνσο στη δίαιτα

Ένας πρώην πιλότος της Scuderia, ο Ρούμπενς Μπαρικέλο, ξεκίνησε διατροφή ώστε να χάσει κάποια κιλά για να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.



Πλέον και ο Φερνάντο Αλόνσο ανήκει στο… κλαμπ των πιλότων που πρέπει να γίνουν φιτ. Το KERS αυξάνει το βάρος του μονοθέσιου και γι’ αυτό κάποιοι πιλότοι πρέπει να ακούσουν τους μηχανικούς τους και να χάσουν τα παραπάνω κιλά.




Οι φίλοι μου θα πρέπει να με περιμένουν πιο αδύνατο. Κάθε κιλό που μπορεί να χάσει ο πιλότος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό. Επίσης, θα βελτιώσω την προετοιμασία μου για το πρωτάθλημα, επειδή θα πρέπει να είμαι σε φόρμα για δέκα μήνες“, σχολίασε ο Ισπανός όσον αφορά το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που έχει μπει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα