Εριέττα Κούρκουλου: “Δεν χρειάζεται να χυθεί το αίμα αθώων πλασμάτων ενώ γελάμε και χορεύουμε”

Εριέττα Κούρκουλου: “Δεν χρειάζεται να χυθεί το αίμα αθώων πλασμάτων ενώ γελάμε και χορεύουμε”
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Instagram@eriettakourkouloulatsi

Το δικό της μήνυμα για ένα Πάσχα χωρίς εκμετάλλευση, βαρβαρότητα και θάνατο έστειλε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση εκφράζοντας την αντίθεσή της στο έθιμο της σφαγής και του ψησίματος του οβελία.

Ανάρτηση-διαμαρτυρία έκανε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, εκφράζοντας την αντίθεσή της στο έθιμο της σφαγής και του ψησίματος του οβελία ενόψει του Πάσχα.

Ούσα η ίδια αλλά και ο σύζυγός της vegan, η κόρη του αίμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για την ημέρα της Ανάστασης, όπου ως είθισται θανατώνονται και σφαγιάζονται αμνοερίφια για το πασχαλινό τραπέζι.

Στη μακροσκελή ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία με τον σύζυγο και το παιδί της, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έγραψε πως και εκείνοι γιορτάζουν την Ανάσταση του Χριστού, ωστόσο τονίζουν πως “δεν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να χυθεί το αίμα αθώων πλασμάτων, να παλουκωθούν και να γυρίζουν στην σούβλα ενώ γελάμε και χορεύουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε Έλληνες“.

Μάλιστα, ανέφερε πως οι συγκεκριμένες παραδόσεις δημιουργήθηκαν από τους ανθρώπους και στηρίζονται στην εκμετάλλευση, την βαρβαρότητα και τον θάνατο, σε αντίθεση δηλαδή με το δίδαγμα του Χριστού που είναι η αγάπη.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Η οικογένειά μας διαλέγει την αγάπη και την ενσυναίσθηση, απορρίπτοντας ότι δεν συνάδει με αυτές τις αξίες.

Γιορτάζουμε και εμείς την Ανάσταση του Χριστού, αλλά δεν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να χυθεί το αίμα αθώων πλασμάτων, να παλουκωθούν και να γυρίζουν στην σούβλα ενώ γελάμε και χορεύουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε Έλληνες.

Ο Χριστός δίδαξε την αγάπη, ενώ οι περισσότερες παραδόσεις που δημιουργήθηκαν αργότερα από εμάς στηρίζονται στην εκμετάλλευση, την βαρβαρότητα και τον θάνατο.

Η αγάπη είναι και θα είναι πάντα ο πιο σωστός και ο πιο σίγουρος δρόμος και χαίρομαι πολύ που βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους να τον ακολουθούν!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία!

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα