Πέτρος Λαγούτης: “Η λέξη τύχη έχει φύγει πια από τη ζωή μου”

Πέτρος Λαγούτης: “Η λέξη τύχη έχει φύγει πια από τη ζωή μου”
Πέτρος Λαγούτης glomex

Για τον ρόλο που παίζει πια η τύχη στη ζωή του μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος συναντήθηκε τηλεοπτικά με τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10).

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” και μίλησε τόσο για τη νέα σειρά “Παγιδευμένοι” στην οποία πρωταγωνιστεί στον ΑΝΤ1 αλλά και τον ρόλο που παίζει η τύχη πια στη ζωή του.

Διανύοντας μία ιδαίτερα δημιουργική περίοδο σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Πέτρος Λαγούτης ερωτηθείς για το αν οι επιτυχίες που έχει κάνει οφείλονται στην τύχη ή στις σωστές επιλογές, ο ίδιος απάντησε πως η λέξη “τύχη” έχει φύγει πια από τη ζωή του.

“Είχε πει ο Αριστοτέλης ότι τύχη είναι το σημείο που η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία. Το θεωρώ φανταστική κουβέντα. Οπότε με αυτή την έννοια, δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω ότι όταν προετοιμάζεσαι θα έρθει η στιγμή και εσύ θα κάνεις την επιλογή που πρέπει να κάνεις. Δεν ήταν όλες οι δουλειές επιτυχημένες. Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια έχω μπει σε μία ωραία γραμμή σε όλα τα πράγματα στη ζωή μου και το χαίρομαι και το απολαμβάνω και φέτος είναι μια πολύ ωραία και ιδιαίτερη χρονιά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα