ΚΡΙΤΙΚΗ

Ο Asaf Avidan στο Ηρώδειο

Είδαμε τον Asaf Avidan στο Ηρώδειο: Ένας αεικίνητος showman "λουσμένος" στο φως της Ακρόπολης

Στη συναυλία του στο Ηρώδειο, ο Asaf Avidan απέδειξε γιατί θεωρείται μουσικό φαινόμενο και γιατί αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους, σύγχρονους καλλιτέχνες της pop. Οι στιγμές που μας συγκλόνισαν.

Και τώρα, ανθρωπάκο; Λυγίζεις ή συνεχίζεις;

Και τώρα, ανθρωπάκο; Λυγίζεις ή συνεχίζεις;

Διαβάσαμε το βιβλίο του Hans Fallada "Και τώρα, Ανθρωπάκο" που μοιάζει να αναδύεται από σπλάχνα του σύγχρονου κοινωνικού συστηματος και του εργασιακού μεσαίωνα στον οποίο είμαστε βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό ακόμη και σήμερα.

Η Νεφέλη Φασούλη στη σκηνή (φωτογραφία αρχείου)

Είδαμε τη Νεφέλη Φασούλη στο Six Dogs: Ένας όμορφος κόσμος γεμάτος αντιθέσεις

Βρεθήκαμε στο live της νεαρής καλλιτέχνιδας Νεφέλης Φασούλη στο Six Dogs, όπου ακούσαμε από ενδιαφέροντα τραγούδια του προσωπικού της δίσκου με τίτλο "Ο κόσμος σου" μέχρι παλιά βαριά αγαπημένα λαϊκά.

Joseph Roth- Ο σταθμάρχης Φαλλμεράυερ

Αυτό το μικρό βιβλίο του Γιόζεφ Ροτ αποκαλύπτει μοναδικά την αξία της ερωτικής αποχώρησης

Το NEWS 24/7 γράφει για το βιβλίο του Γιόζεφ Ροτ, ο  "Σταθμάρχης Φαλλμεράυερ". Ένα βιβλίο μικρό που διαβάζεται απνευστί και συνιστά μία από τις καλύτερες ιστορίες κεραυνοβόλου έρωτα. 

Μαρίνα Αμπράμοβιτς - Μόνικα Μπελούτσι: Σημειώσατε 2

Μαρίνα Αμπράμοβιτς - Μόνικα Μπελούτσι: Σημειώσατε 2

Τώρα που δειλά δειλά ξεκινά η νέα θεατρική σεζόν και καθημερινά "βομβαρδιζόμαστε" από δεκάδες πρεμιέρες, ίσως έχει νόημα να κάνουμε έναν απολογισμό για τον απόηχο αυτών των δύο παραστάσεων που σχεδόν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο Παύλος Παυλίδης στη συναυλία του στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη (01/09)

Είδαμε τον Παύλο Παυλίδη στην Τεχνόπολη: Μια συναυλία "όαση" σε ζοφερούς καιρούς

Μια μοναδική συναυλία, με μουσικό και ηχητικό ενδιαφέρον, παρουσίασε ο Παύλος Παυλίδης μαζί με τη νέα του μπάντα στην Τεχνόπολη. Όσα μαγικά έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (01/09).