Νέα στεγαστικά δάνεια από την Εθνική Τράπεζα

Νέα στεγαστικά προγράμματα ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα. Με σταθερά επιτόκια σε ευρώ 3% για τον πρώτο χρόνο ή 3,7% για τα δυο πρώτα χρόνια
- 18 Οκτωβρίου 2007 15:15
Νέα στεγαστικά προγράμματα ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα. Με σταθερά επιτόκια σε ευρώ 3% για τον πρώτο χρόνο ή 3,7% για τα δυο πρώτα χρόνια, τα “Estia Προνόμιο 1” και “Estia Προνόμιο 2′ παρέχουν στον ενδιαφερόμενο πελάτη τη δυνατότητα δανειοδότησης με χαμηλό αρχικό επιτόκιο.
Εξασφαλίζουν επίσης δωρεάν τα έξοδα δανείου, μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής μέχρι 40 χρόνια και δανειοδότηση μέχρι και το 100% της αξίας του ακινήτου. Οι προνομιακοί όροι ισχύουν και για μεταφορά στεγαστικού δανείου από άλλη τράπεζα, με δωρεάν τα έξοδα προσημείωσης, καθώς και τα έξοδα δανείου.
Μετά την πάροδο της διάρκειας του σταθερού επιτοκίου, το επιτόκιο συνδέεται με το εκάστοτε ισχύον Euribor μηνός, πλέον περιθωρίου.
(Πηγή: ΑΠΕ)