“Το Σόι Σου”: Με γάμο και χαρές ρίχνει αυλαία η σειρά του Alpha

“Το Σόι Σου”: Με γάμο και χαρές ρίχνει αυλαία η σειρά του Alpha
Ένας γάμος έρχεται να κλείσει τον τέταρτο κύκλο της σειράς του Alpha, "Το Σόι Σου" για τη φετινή χρονιά Alpha TV

Μπερδέματα, παρεξηγήσεις και ένας... γάμος έρχονται με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha για φέτος.

Ένας γάμος και χιλιάδες μπερδέματα για το φινάλε της δημοφιλούς σειράς του Alpha, “Το Σόι Σου” που ρίχνει αυλαία την Τρίτη 26 Ιουνίου. Χαμπαίοι και Τριανταφύλλου “χώνουν τη μύτη τους” στο γάμο της Αλίνας και του Διονύση και το αποτέλεσμα όπως είναι αναμενόμενο, μοιάζει καταστροφικό.

Με γάμο κλείνει η φετινή σεζόν της κωμικής σειράς του Alpha, "Το Σόι Σου" Alpha Tv

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha, που φέτος συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση φαίνεται πως έχει ανακαλύψει το μυστικό να αυξάνει χρόνο με τον χρόνο το κοινό που την ακολουθεί. Η τηλεθέαση της κωμωδίας που εξιστορεί τα καμώματα μιας κλασικής ελληνικής οικογένειας – παρότι για μια ακόμη φορά τα ελληνικά media επέλεξαν να πάρουν έτοιμο φορμάτ και όχι να εμπιστευθούν κάποιον Έλληνα δημιουργό – βρίσκεται στο peak της και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πολυδιαφημισμένα reality του ανταγωνισμού.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Γεράσιμος Γεννατάς σε μια guest εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς Alpha TV

Στο τελευταίο επεισόδιο για φέτος οι δύο οικογένειες εμφανίζονται από κοινού στον γάμο της χρονιάς, ενώ εκτός των υπολοίπων θα δούμε σε guest εμφάνιση τους Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Γεράσιμο Γεννατά, οι οποίοι και υποδύονται τους γονείς της Αλίνας.

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Η μέρα του γάμου βρίσκει τον Διονύση και την Αλίνα ψυχραμένους, αλλά τα σόγια ενθουσιασμένα, αφού όλα έχουν γίνει όπως τα ήθελαν αυτοί. Το γλέντι του γάμου θα έχει κλαρίνα, καλεσμένοι θα καταφθάσουν με πούλμαν από Θεσσαλονίκη και Μεσσήνη και φυσικά τη μεγάλη βραδιά θα κλείσουν σουβλιστά αρνιά. Μόνο μια μικρή λεπτομέρεια έχει ξεφύγει από όλους: να ενημερώσουν τον γαμπρό για όλα αυτά.


Διονύσης και Αλίνα τσακώνονται λίγες ώρες πριν τον γάμο Alpha TV

Όταν ο Διονύσης μαθαίνει ότι ετοιμάζονται να κάνουν τον γάμο του «πανηγύρι», και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Αλίνας, σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι, λίγα λεπτά πριν καταφθάσουν οι γονείς της Αλίνας, η Ντέπυ και ο Φοίβος. Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι, πανικόβλητοι αλλά με την ελπίδα ότι ο γαμπρός θα γυρίσει εγκαίρως, προσπαθούν να κρύψουν το γεγονός και από την Αλίνα και από τους δικούς της.

Χαμπαίοι και Τριανταφύλλου μπερδεύονται στα διαδικαστικά του γάμου της Αλίνας και του Διονύση και τα κάνουν "μαντάρα" Alpha TV

Η ώρα του γάμου όμως πλησιάζει, οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό και όλοι πια έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή αλήθεια. Τελικά, θα έχει η ιστορία της Αλίνας και του Διονύση χαρούμενο τέλος; Τα σόγια πάντως δεν δείχνουν να παίρνουν ούτε αυτήν τη φορά το μάθημά τους…

Στον ρόλο της Ντέπυς, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Στον ρόλο του Φοίβου, ο Γεράσιμος Γεννατάς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα