Χ. Αθανασίου: “Οι βουλευτές της ΧΑ προσβάλλουν βάναυσα τη δικαιοσύνη”

Ποιο το σχόλιο του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου για την φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη
- 21 Μαΐου 2014 22:47
Απάντηση στον Ηλία Κασιδιάρη, για την φραστική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου της Χρυσής Αυγής, έδωσε το βράδυ της Τετάρτης (21/05) ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε δηλώσει νωρίτερα ότι τα στελέχη του κόμματος βρίσκονται στη φυλακή εξαιτίας της «σκευωρίας που έχει στηθεί από το παραδικαστικό κύκλωμα του Αθανασίου» και ότι «η Δικαιοσύνη έχει ποδηγετηθεί από κυβερνητικούς παράγοντες».
“Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται, κατηγορούμενοι για εγκληματικές πράξεις, βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής. Έτσι και προκειμένου να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη προσβάλλουν, για μια ακόμη φορά, βάναυσα, τη λειτουργία και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης” ήταν το σχόλιο του κ. Αθανασίου.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, φωτό: Ορέστης Παναγιώτου)