24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ο, ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ BACHELOR ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο πιο χωρίς λόγο γκριζομάλλης της ελληνικής τηλεόρασης εξηγεί γιατί δέχτηκε να μοιράζει τριαντάφυλλα και να φασώνεται με άγνωστες μπροστά στα μάτια μας.

Στο Survivor ήμουνα πέρσι, δηλαδή τι περιμένατε από μένα να κάνω φέτος; Εκπομπή στο Τρίτο Πρόγραμμα;

Τα χαρτιά μου για ειδικός φρουρός έφτιαχνα, όταν ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο κι έσκασε η καλύτερη πρόταση που είχα ποτέ και μάλιστα από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Να βάψω τα μαλλιά μου γκρίζα. Δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό, τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα.

Και μετά από δυο μήνες ξαναχτύπησε το τηλέφωνο και μου ζήτησαν να πάρω μέρος στο Bachelor 2. Αυτό, εντάξει, το σκέφτηκα λίγο.

Αλλά ευτυχώς όλα πάνε καλά. Κατ’ αρχάς, να εξηγήσουμε κάτι. Τίποτα από ό, τι βλεπετε στην εκπομπή δεν είναι ψεύτικο.

Μπορεί να συλλαβίζουμε τις ατάκες που μας δίνουν, μπορεί να είμαστε ένα βήμα πριν φτάσουμε να κρατάμε σε χαρτιά αυτά που πρέπει να πούμε, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι αληθινά εκατό τα εκατό.

Δηλαδή εκεί σε ένα σημείο που περπατάω, αν θυμάστε, και σταματάω και κοιτάω ας πούμε λίγο ευθεία, και μετα ξαναπερπατάω, αυτό είναι όλο δικό μου. Άρεσε ο αυτοσχεδιασμός στον σκηνοθέτη και τον κράτησε.

Επίσης τα σημεία που ανασαίνω, κι αυτά είναι δικά μου (τα περισσότερα).

Και καλά εγώ, εντάξει, είμαι ηθοποιός. Έχω ξανασυλλαβίσει ατάκες εντελώς ατάλαντα. Για τα υπόλοιπα κορίτσια όμως αυτό είναι κάτι εντελώς καινούργιο. Είναι φοβερό το πόσο γρήγορα μπήκαν στο κλίμα να κάνουν τον τηλεθεατή να σιχαθεί τον εαυτό του.

Γιατί αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα, να κάνεις τον άλλον απ’ το σπίτι να κριντζάρει. Αυτό θέλει από σένα. Να βλέπει την εκπομπή, και να αναρωτιέται “μού αξίζει όλο αυτό;”. Και βέβαια σου αξίζει.

Έτσι τον κερδίζεις. Και έτσι σε σέβεται.

Τώρα έχουμε περάσει στη φάση που γνωριζόμαστε καλύτερα δηλαδή που φασωνόμαστε με διάφορες δικαιολογίες, που πάμε για τένις και μου λένε ότι δεν αφήνουν τα μπαλάκια να πέσουν κάτω, τέτοιες ατάκες, και γενικά έχει ρολάρει το πράγμα, έχει πάρει τον δρόμο της η εκπομπή.

Είναι σαν να βλέπεις τις “Αληθινές Ιστορίες” αλλά σε πορνό παρωδία.

Ξέρετε όμως γιατί χαίρομαι περισσότερο; Γιατί ενώ ο πήχης ήταν τόσο χαμηλά από την πρώτη στιγμή, καταφέραμε δουλεύοντας σκληρά όλοι οι άνθρωποι του σόου, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, να τον κρατήσουμε το ίδιο χαμηλά. Και αυτό είναι κάτι.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας και έχει σατιρικό σκοπό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα