Η travel blogger που προκαλεί “εγκεφαλικά” με την ηλικία της

Η travel blogger που προκαλεί “εγκεφαλικά” με την ηλικία της
Η Danielle Greentree στη Σρι Λάνκα Danielle Greentree / instagram

Η travel blogger από την Αυστραλία τραβάει τα βλέμματα πάνω της για το καλλίγραμμο σώμα της σε συνδυασμό με την ηλικία της.

Στο επίκεντρο της προσοχής έχει μπει μια γνωστή travel blogger από την Αυστραλία, όχι τόσο για τα ταξίδια της σε παραδεισένια μέρη, μεταξύ των οποίων η Σαντορίνη, η Πάρος και η Μύκονος αλλά για την ηλικία της.

Η Danielle Greentree είναι full time travel blogger τα τελευταία τρία χρόνια, με 91.000 ακόλουθους στο instagram, εκ των οποίων ελάχιστοι πιστεύουν ότι είναι 46 ετών.

“Δεδομένου ότι οι περισσότερες αναρτήσεις μου είναι από θερινούς προορισμούς, με εμένα να βυθίζω τα δάχτυλα των ποδιών μου σε τιρκουάζ νερά, δεν μπορώ να αποφύγω να είμαι με μπικίνι. Αυτό λογικά προσελκύει περισσότερη προσοχή στη φυσική μου κατάσταση. Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είμαι νεότερη μέχρι να αρχίσω να αναφέρομαι σε ένα ταξίδι που έκανα χρόνια πριν ή πω μια ταξιδιωτική ιστορία από τη δεκαετία του ’90. Έχω κληρονομήσει τα νεανικά γονίδια από τους γονείς μου αλλά το αποδίδω και στο γεγονός ότι έχω επιλέξει υγιεινό τρόπο ζωής”, ανέφερε στο News.com.au.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα