Το θρίλερ της "Ελευθεροτυπίας"

Το θρίλερ της "Ελευθεροτυπίας"

Την απόφαση να σταματήσει την έκδοση της "Ελευθεροτυπίας" ανακοίνωσε η εκδότριά της Μ. Τεγοπούλου. Προσπάθεια να μεταπειστεί. Δεν εγκρίθηκε το δάνειο από την Alpha Bank

Πρόκειται για την πρώτη εφημερίδα που εκδόθηκε μετά την Μεταπολίτευση, στις 21 Ιουλίου του 1975 και εδραιώθηκε από τα πρώτα χρόνια σε μία από τις εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας.

Το ξαφνικό τέλος δόθηκε το μεσημέρι όταν η εκδότρια ανακοίνωσε λιτά στους συντάκτες ότι δεν εγκρίθηκε το δάνειο από την Alpha bank, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και διακόπτει την έκδοση άμεσα την έκδοση της εφημερίδας.

ADVERTISING

Αμέσως μετά η κα. Τεγοπούλου αποχώρησε για το σπίτι της, ενώ αυτήν τη στιγμή οι διευθυντές της εφημερίδας την επισκέφθηκαν προκειμένου να την μεταπείσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει αύριο, όμως η εκδότρια δεν δεσμεύθηκε στους διευθυντές για το μέλλον. Οι εργαζόμενοι στο μεταξύ, συνέρχονται εκ νέου αύριο Τετάρτη σε γενική συνέλευση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άλλοτε κραταιά εφημερίδα τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και οι συντάκτες παρέμεναν του τελευταίους τρεις μήνες απλήρωτοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Media and Internet
SHARE:

24Media Network