“Έμφραγμα” στον Κηφισό – Φορτηγάκι έπεσε σε κολώνα φωτισμού
Διαβάζεται σε 2'
Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία στη Λ. Κηφισού έπειτα από τροχαίο ατύχημα. Πού αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις.
- 20 Ιουνίου 2025 19:29
Κυκλοφοριακό “έμφραγμα” έχει προκαλέσει τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το το απόγευμα της Παρασκευής (20/06) στη λεωφόρο Κηφισού.
Συγκεκριμένα, φορτηγάκι συγκρούστηκε με άλλο όχημα και έπειτα προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού στο ύψος της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη (ρεύμα προς Πειραιά) με αποτέλεσμα να προκληθεί δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Ο οδηγός του βαν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Η κολώνα φωτισμού κόπηκε και απομακρύνεται από το σημείο.
Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, και πραγματοποιείται εκτροπή των οχημάτων στην έξοδο του Κηφισού προς Πέτρου Ράλλη. Επίσης, στο ίδιο σημείο, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην αριστερή και στην μεσαία λωρίδα στο ρεύμα προς Πειραιά.
Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα:
- στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5′-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας
- στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10′-15′ από Μεταμόρφωση έως Πεντέλης.
Στο κέντρο της Αθήνας, στο “κόκκινο” είναι η Σταδίου, η Λ. Βασ. Αμαλίας (και στα δύο ρεύματα) καθώς και η Λ. Βασ. Κων/νου, στο ρεύμα προς Αρδηττού.
Αυξημένη είναι η κίνηση σε διάφορα σημεία της Λ. Κηφισίας, και στα δύο ρεύματα, καθώς και στη Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Ελληνικού.