Συνελήφθη 42χρονος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές των ΗΠΑ
Διαβάζεται σε 1'
Στη σύλληψη 42χρονου διωκόμενου με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές των ΗΠΑ για ξέπλυμα χρήματος και απάτες προχώρησαν οι αρχές στον Άλιμο.
- 31 Οκτωβρίου 2023 21:59
Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (31/10) από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στον Άλιμο, 42χρονος αλλοδαπός διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές των ΗΠΑ για ξέπλυμα χρήματος και απάτες μέσω ταχυδρομείου και τηλεπικοινωνιών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος ως διευθύνων εταιρίας πωλήσεων (τηλεμάρκετινγκ) στις ΗΠΑ πραγματοποιούσε απάτες σε βάρος επιχειρήσεων και οργανισμών με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, πλαστών τιμολογίων και εικονικών εταιρειών, με αποτέλεσμα να αποκομίσει μεγάλο οικονομικό όφελος.
Ο 42χρονος, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.