Φοροδιαφυγή στο κυλικείο του υπουργείου Παιδείας

Ιδιοκτήτης καταστήματος 'κόβει' απόδειξη λιανικής πώλησης σε πελάτη , Αθήνα Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010. Η Ευρωπαική Ενωση ενέκρινε το Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Σταθερότητας της Ελλάδας ενώ συγχρόνως έθεσε την οικονομική κατάσταση της χώρας σε αυστηρή επιτήρηση.
ΑΠΕ
Διαβάστε τι διαπίστωσαν εφοριακοί όταν κάθισαν για μία ώρα στο κυλικείο του υπουργείου Παιδείας (Vid)
- 23 Φεβρουαρίου 2012 19:02
Ακόμα και σε κρατικές υπηρεσίες, η φοροδιαφυγή είναι ανίκητη. Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εφοριακοί έκαναν έφοδο στο κυλικείο του κτιρίου του υπουργείου Παιδείας.
Πήγαν στο κυλικείο και έκατσαν περίπου μία ώρα. Όσο ήταν εκεί, δεν κόβονταν αποδείξεις για τα προϊόντα που πωλούνταν.
Οι επιθεωρητές αφού έκαναν γνωστή την ταυτότητά τους, ζήτησαν τα βιβλία και μετά από έλεγχο επέβαλαν πρόστιμο 20.000 ευρώ στον διαχειριστή.