Καμμένος στην ΚΟ των ΑΝΕΛ: Δε θα ρίξουμε την κυβέρνηση

Καμμένος στην ΚΟ των ΑΝΕΛ: Δε θα ρίξουμε την κυβέρνηση
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Διατάξεις για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων - Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022 και λοιπές διατάξεις». Πέμπτη 14/6/2018. (Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Συνεδρίασε η ΚΟ των ΑΝΕΛ και αποφάσισε ομόφωνα να καταψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας. "Δεν στηρίζουμε τη συμφωνία, δε θα επιτρέψουμε τον τυχοδιωκτισμό του Μητσοτάκη και πολιτική αποσταθεροποίηση"

Λάβρος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ που συνεδρίασε με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε στην ΚΟ των ΑΝΕΛ ότι δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση. Επίσης κατέστησε απολύτως σαφές σε όσους τυχόν είχαν αντίθετες σκέψεις. Οι υποψίες έπεφταν κυρίως στο Δημήτρη Καμμένο που είχε δηλώσει ότι θα έκανε ό,τι μπορούσε για να μην υπογράψει ο Τσίπρας στις Πρέσπες και ο οποίος δεν υπερψήφισε την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ. Η τροπολογία ωστόσο πέρασε με 154 καθώς υπερψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Η ΚΟ των ΑΝΕΛ αποφάσισε ομόφωνα ότι θα καταψηφίσει την πρόταση μομφής και η απόφαση αυτή αποτυπώθηκε και σε ανακοίνωση του νέου εκπροσωπου του κόμματος Θόδωρου Τοσουνίδη:

” Ευχαριστούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που μας δίνει επί δύο ημέρες να αποκαλύπτουμε την αδυναμία του να καταλήξει σε οριστική απόφαση. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε στον τυχοδιωκτισμό του κ. Μητσοτάκη να αποσταθεροποιήσει τη χώρα. Οι ΑΝΕΛ θα παραμείνουμε ακλόνητοι στην απόφασή μας να μη στηρίξουμε απόφαση που στο όνομα της γειτονικής χώρας θα περιλαμβάνεται το όνομα της Μακεδονίας. Αυτά που λέει ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛισχύουν για πάντα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα