Βρέθηκε θαμμένο το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Ζακυνθίων

Βρέθηκε θαμμένο το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Ζακυνθίων

Θαμμένο σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Σκουλικάδου βρέθηκε το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Ζακυνθίων και παραδόθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, γεγονός που αναμένεται να ρίξει φως την υπόθεση του πολύκροτου σκανδάλου του Δήμου Ζακυνθίων

Φως σε άγνωστες πτυχές του πολύκροτου σκανδάλου του δήμου Ζακυνθίων αναμένεται να ρίξει μια εντυπωσιακή εξέλιξη που αποκαλύφθηκε χθες και ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Θαμμένο σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Σκουλικάδου βρέθηκε το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Ζακυνθίων και παραδόθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας της εκδίκασης της απόπειρας εμπρησμού του δημαρχείου Ζακύνθου με κατηγορούμενους τον πρώην δήμαρχο Κων/νο Τσαγκαρόπουλο, τον πρώην ταμία του δήμου Βασίλη Στεριώτη, έναν ιδιώτη ταχυμεταφορέα και έναν αλλοδαπό εργάτη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στη δίκη, ένας ιδιώτης προσήλθε αυτοβούλως στην ΕΛΑΣ και παράδωσε επτά σακούλες απορριμμάτων με μισοκαμένα έγγραφα της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου. Ο ιδιώτης αυτός φέρεται να έχει συγγενική σχέση με τον εκ των κατηγορουμένων Βασίλη Στεριώτη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το δικαστήριο διέκοψε την ακροαματική διαδικασία και με βάση το έγγραφο της ΕΛΑΣ έδωσε εντολή να προσέλθει να καταθέσει ο μάρτυρας. Η δίκη αποφασίστηκε να συνεχιστεί στις 18 Απριλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network