Υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας τάχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας τάχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη
Event organized by the Centre for European Constitutional Law - Themistocles and Dimitris Tsatsos Institute titled Is our constitution durable and what must we change at Goethe institute, Athens, on Mar. 28, 2016 / E , : « ;», , , 28 , 2016 Nick Paleologos / SOOC

Απέκλεισε όμως κάθε περιθώριο συνεργασίας με το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έμμεσα εξέφρασε την πεποίθηση πως η ΝΔ θα καταφέρει να εξασφαλίσει αυτοδυναμία

Υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας «για να βγούμε μια ώρα αρχύτερα από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης» τάσσεται η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, ωστόσο αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με τον «σημερινό ΣΥΡΙΖΑ», καθώς όπως λέει: «Διχάζει τον ελληνικό λαό και επειδή δεν έχει πια αφήγημα, δαιμονοποιεί τους αντιπάλους του».

«Η ΝΔ κατά τη γνώμη μου πρέπει να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα προς όλα εκείνα τα κόμματα τα οποία επιθυμούν να έχουν ταύτιση με την Ευρώπη και όχι με τη Βενεζουέλα», σημειώνει παρότι εμμέσως εκφράζει την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα κατακτήσει την αυτοδυναμία.

Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, δηλώνει ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν επιδιώκουν τη διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης, ούτε να επιβάλλουν νέα διαπλοκή «όπως προσπάθησε να κάνει η κυβέρνηση», την οποία καλεί να προσέλθει στη Βουλή «χωρίς κωλυσιεργίες», να καταργήσει τον νόμο Παππά και στη συνέχεια άμεσα να συγκροτηθεί το ΕΣΡ «ώστε να κλείσει η εκκρεμότητα». «Αναρωτιέμαι μήπως η κυβέρνηση δεν επιζητεί τη συγκρότηση του ΕΣΡ και γι’ αυτό συνεχίζει τις κουτοπονηριές και τα καραγκιοζιλίκια» προσθέτει η βουλευτής της ΝΔ.

Φωτογραφία SOOC

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα