Όλα τα νέα από τον κινηματογράφο

Το ΜΕΝ 24 σας μεταφέρει στα... ενδότερα του κινηματογράφου με όλα τα νέα, τους ψιθύρους και τις φήμες, τα box office καθώς και τα πιο πρόσφατα trai...
- 05 Αυγούστου 2009 00:01
Το ΜΕΝ 24 σας μεταφέρει στα… ενδότερα του κινηματογράφου με όλα τα νέα, τους ψιθύρους και τις φήμες, τα box office καθώς και τα πιο πρόσφατα trailers από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της έβδομης τέχνης.
Στα Γρήγορα…
– Σύμφωνα με όλα όσα ακούγονται, η τέταρτη ταινία της σειράς Pirates of the Caribbean, θα σκηνοθετηθεί από τον Ρομπ Μάρσαλ (Chicago, Memoirs of a Geisha) αφού ο Γκορ Βερμπίνσκι που είχε σκηνοθετήσει τα προηγούμενα αποφάσισε να μην συμμετέχει στο νέο φιλμ. Οι λεπτομέρειες αναμένονται, καθώς αυτόν τον καιρό, η Disney ασχολείται με το casting των νέων χαρακτήρων.
– Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αποφάσισε ποιο θα είναι το νέο του σκηνοθετικό στοίχημα. Πρόκειται για μια σύχρονη μεταφορά του βραβευμένου με Πούλιτζερ, θεατρικού έργου, Harvey. Είναι η ιστορία του Έλγουντ και του φανταστικού του φίλου Χάρβεϊ, ενός λαγού που δημιουργεί προβλήματα στην οικογένεια και τους φίλους του Έλγουντ. Το θεατρικό έχει ανέβει 1.775 φορές στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ τη δεκαετία του 1940 και έχει γυριστεί για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο το 1950. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν το 2010 και ο ίδιος ο Σπίλμπεργκ δήλωσε ενθουσιασμένος με το νέο του εγχείρημα.
– Όπως όλα δείχνουν, ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει το νέο Alien.
– Oι φίλοι της σειράς Futurama θα πετάξουν από τη χαρά τους με την είδηση της απόφασης της Fox να αναβιώσει τη σειρά! Αυτή τη στιγμή το original καστ υπογράφει τα συμβόλαια για να δανείσουν και πάλι τις φωνές τους στους απίθανους ήρωες της φαντασίας του Ματ Γκρόενινγκ (The Simpsons).
– Ο Μάικλ Μουρ (Bowling for Colombine, Farenheit 9/11) αποκάλυψε ότι πιθανότατα το τελευταίο του ντοκιμαντέρ θα είναι αυτό που αναμένεται να δούμε σε λίγο καιρό, το Capitalism: A Love Story.
“Θέλω να ασχοληθώ και με τις ταινίες. Εδώ και μερικά χρόνια, δουλεύω πάνω σε δύο σενάρια. Το ένα είναι κωμικό, το άλλο μυστηρίου. Πραγματικά θέλω πολύ να το κάνω αυτό” δήλωσε. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το επιχειρεί αυτό, καθώς είχε γυρίσει μια ταινία το 1995, το Canadian Bacon, με τον Τζον Κάντι, το οποίο είναι περισσότερο γνωστό ως η τελευταία εμφάνιση του Κάντι παρά ως η ταινία του Μουρ.
– Ετοιμαστείτε για ένα τρισδιάστατο ναυάγιο! Ο Τζέιμς Κάμερον είπε στα πλαίσια του Comic Con ότι σχεδιάζει να μετατρέψει τον Τιτανικό σε μορφή 3D και να τον επαναλανσάρει στους κινηματογράφους!
– Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του φετινού, 66ου Φεστιβάλ της Βενετίας. 71 ταινίες θα προβληθούν για πρώτη φορά στα πλαίσια του Φεστιβάλ και εδώ μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα με τις ταινίες που διαγωνίζονται.
– Πανικός στα γυρίσματα της τρίτης ταινίας της σειράς Twilight, Eclipse. Η Ρασέλ Λεφέβρ που υποδυόταν στο πρώτο και δεύτερο μέρος την “κακιά βρικόλακα” Βικτόρια, δεν θα συμμετέχει στο Eclipse. Tη θέση της πήρε η Μπρις Ντάλας Χάουαρντ (The Village, Spiderman 3,Terminator Salvation), η κόρη του σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ, επειδή η Λεφέβρ δεν ήταν διαθέσιμη, καθώς υπέγραψε για μια άλλη ταινία που συμπίπτει χρονικά με τα γυρίσματα του Eclipse. Αυτά σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις της εταιρίας παραγωγής Summit. H ίδια η Λεφέβρ δήλωσε πως δεν είχε ιδέα ότι την αντικατέστησαν, ότι είναι πλήρως αφοσιωμένη στο Twilight αφού είχε απορρίψει δεκάδες άλλες προτάσεις και ότι το συμβόλαιο της με την άλλη ταινία (Barney’s Version) έλεγε ρητά ότι την χρειαζόταν για δέκα ημέρες μόνο! Μέχρι να τα βρουν, εσείς δείτε
εδώ μερικές φωτογραφίες της οικογένειας Βολτούρι που εμφανίζεται στο New Moon.
– Κρατήστε την αναπνοή σας, εσείς οι φαν των καρτούν. Οι πιθανότητες να δούμε το μεγάλη οθόνη, όλο και αυξάνονται. Που στηρίζονται οι νέες φήμες; Στο γεγονός ότι η Pixar αγόρασε το domain MONSTERS2.com. Γιατί να το θέλουν κατοχυρωμένο αν δεν σκέφτονται να το πραγματοποιήσουν;
Trailermania
Το πολυαναμενόμενο animation του βραβευμένου Hayao Miyazaki,
Ponyo
To νέο φιλμ των αδερφών Κοέν,
A Serious Man
Box Office στην Ελλάδα
Τετραήμερο 30/7-2/8
(σε εισιτήρια)
1. THE HANGOVER- 23016
2. Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 3: Η ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ- 10380
3. ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΖΩΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΙ- 9800
4. Ο ΑΛΛΟΣ- 9300
5. TRANSPORTER 3- 8130
6. ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΜΟ- 4962
7. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ- 1200
8. ΕΝΑΣ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ- 1122
9. ΜΠΡΟΥΝΟ- 1001
10. ΔΥΟ ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ- 700
Box Office στις Η.Π.Α.
Τριήμερο 31/7-2/7
(σε εκατομμύρια δολάρια)
1. Funny People- 23.440
2. Harry Potter and the Half-Blood Prince- 17.700
3. G-Force- 17.058
4. The Ugly Truth- 13.000
5. Aliens in the Attic- 7.800
6. Orphan- 7.250
7. Ice Age 3- 5.300
8. The Hangover- 5.080
9. The Proposal- 4.848
10. Transformers 2- 4.600
Θέλετε να μάθετε τα πιο πρόσφατα νέα σχετικά με τον αγαπημένο σας ηθοποιό, δημιουργό ή ταινία; Στείλτε τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας εδώ !