Μοντετζέμολο: “Δε μετανιώνω”

Μοντετζέμολο: “Δε μετανιώνω”
New Image

Ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο δεν έχει μετανιώσει που άφησε το Σουμάχερ για να φέρει τον Αλόνσο στη Ferrari

Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι η… αιτία που ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να αφήσει τον εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητή να πάει στη Mercedes GP, για να έρθει ο ήρωας των Ισπανών στην ιταλική ομάδσ.




“Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος με τον Αλόνσο, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Ο Αλόνσο έχει ομαδικό πνεύμα, ευσυνειδησία και επικοινωνία με την ομάδα. Ενώ, όταν αγωνίζεται είναι φανταστικός μαχητής”, δήλωσε στη “Gazzetta dello Sport” o ισχυρός άντρας της Scuderia.



Ερωτηθείς για το συμβάν στον τελευταίο αγώνα του Μονακό ο Μοντετζέμολο είπε:




“Ό,τι έγινε στο Μόντε Κάρλο συνέβη λόγω της υπερβολικής σιγουριάς του. Ήθελε να δοκιμάσει τα όρια, έχοντας ως στόχο της pole position και τράκαρε”.



Ο Αλόνσο βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 75 βαθμούς, πίσω από τους Γουέμπερ και Φέτελ που έχουν 75 πόντους. Αναλυτικά η βαθμολογία από το
AUTO 24.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα