Κλέλια Ρένεση: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της, αγκαλιά με τη Μάγδα Φύσσα

Κλέλια Ρένεση: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της, αγκαλιά με τη Μάγδα Φύσσα
Κλέλια Ρένεση PAPADAKISI PRESS

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε δημόσια φωτογραφίες με την 3,5 ετών κόρη της, στις οποίες ποζάρει με τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. "Μόνο για τη Μάγδα, το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως", έγραψε σε ανάρτησή της.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κρατά την προσωπική της ζωή η Κλέλια Ρένεση, αποκαλύπτοντας μόνο όσα η ίδια θέλει.

Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπο της 3,5 ετών κόρης της, Κοραλλίας, την οποία μεγαλώνει μόνη της.

Οι δυο τους βρέθηκαν σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας” στη μνήμη του Παύλου Φύσσα και εκεί συνάντησαν τη μητέα του, Μάγδα Φύσσα.

Την αγκάλιασαν και φωτογραφήθηκαν μαζί της, με την Κλέλια Ρένεση να μοιράζεται τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να γράφει, μεταξύ άλλων:

“Μόνο για τη Μάγδα, το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Κι ας μείνει έτσι στους κοινοποιητές παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν’ αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται”.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

“Η Μάγδα Φύσσα και ο Σύλλογος Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας” με την παρέα τους, μας μαθαίνουν πως στο καμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… Μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή και αγάπη!

Ναι! Αυτό είναι η ζωή. Και χαίρομαι που είμαι μέρος της! Και το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ’ αυτούς τους κήπους της αγάπης και να βλέπει τ’ αληθινά τα μάτια. Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν, ούτε να την κρύψω απ’ τη χαρά και την ομάδα.

Μόνο για τη Μάγδα, το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Κι ας μείνει έτσι στους κοινοποιητές παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν’ αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται.

Ευχαριστώ τον φίλο μου Λεωνίδα Proxima Estacion Esperanza για τις υπέροχες φωτό!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα