Το βίντεο της επίθεσης στον Πέτρο Ευθυμίου

Το βίντεο της επίθεσης στον Πέτρο Ευθυμίου

Δείτε το βίντεο από τη φραστική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στον Πέτρο Ευθυμίου στο Μαρούσι και διαβάστε τι δηλώνουν οι "πρωταγωνιστές" του περιστατικού (Vid)

"Ευθυμίου, τι τους λες ρε; Τα φάγατε όλα τα λεφτά" είναι τα λόγια που ακούγονται από κάποιον που προσεγγίζει το σημείο όπου βρίσκεται ο Πέτρος Ευθυμίου.

Οι αποδοκιμασίες κατά του Πέτρου Ευθυμίου έγιναν την ώρα που μέλη της Χρυσής Αυγής διένειμαν έντυπο υλικό στην περιοχή του Αμαρουσίου παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου του BBC.

"Σήμερα το πρωί μαζί με άλλους 50 πολίτες είχαμε μια ανοιχτή συνάντηση στην κεντρική πλατεία στο Μαρούσι και μιλάγαμε πολιτικά. Στις 12.30 εμφανίστηκε ένα συντεταγμένο μπλοκ της Χρυσής Αυγής, με σημαίες και στολές, έκαναν το γύρω της πλατείας σε στρατιωτική διάταξη και μοιράζοντας εφημερίδες και προεκλογικό υλικό των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν δύο γύρους της πλατείας και στον τρίτο γύρο έκαναν επίθεση σε όλους τους πολίτες, όχι μόνο σε μένα, που πιστεύουμε ότι υπάρχει το δικαίωμα στην ανοιχτή πολιτική συζήτηση και κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει στον άλλο τη θέλησή του με τη βία.

Επιχείρησαν να μας διακόψουν, οι πολίτες στάθηκαν σωστά, προάσπισαν το δικαίωμα στην ελευθερία του χώρου. Οι Χρυσαυγίτες πέρασαν σε ανοιχτές πράξεις βίας, πέταγαν ό,τι υπήρχε πάνω στα τραπέζια, κανάτες, ποτήρια, είναι τυχαίο που δεν υπάρχουν θύματα", υποστήριξε ο Πέτρος Ευθυμίου.

Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει στο blog της ότι στη φραστική επίθεση συμμετείχε και απλός κόσμος ο οποίος φώναζε συνθήματα του κόμματος.

"Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ουδέποτε προέβη σε κανενός είδους περιστατικό, πέραν των συνθημάτων που έχει υιοθετήσει η συνείδηση του Ελληνικού Λαού, για την κακοδιοίκηση του κράτους από τις Κυβερνήσεις των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και όσων έφταιξαν και έφεραν την χώρα μας ως εδώ.

Και αν η συνθηματολογία θεωρείται βία από τον κ. Ευθυμίου και την παρέα του, θα τους πούμε, πως μεγαλύτερη βία από την πείνα και την ανέχεια που έχουν καταδικάσει με τις πράξεις και τις αποφάσεις τους ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, δεν υπάρχει", αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση στον Π. Ευθυμίου από μέλη της Χρυσής Αυγής

Το βίντεο της επίθεσης στον Πέτρο Ευθυμίου

SHARE:

24Media Network