Ηράκλειο: 23χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 17χρονη
Διαβάζεται σε 1'
Ύστερα από καταγγελία της 17χρονης, ένας 23χρονος συνελήφθη από τις Αρχές για απόπειρα βιασμού σε βάρος της ανήλικης.
- 30 Απριλίου 2025 10:19
Στη σύλληψη ενός 23χρονου που, σύμφωνα με την καταγγελία 17χρονης, της επιτέθηκε προσπαθώντας να τη βιάσει, προχώρησαν αστυνομικοί στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στο Ηράκλειο Κρήτης, το βράδυ της Τρίτης (29/04).
Η ανήλικη δέχθηκε την επίθεση ενώ βρισκόταν σε διαμέρισμα, εντός του οποίου ήταν τέσσερα ακόμη άτομα (τρεις άνδρες πακιστανικής καταγωγής κι ένας ελληνικής).
Δύο εξ αυτών βοήθησαν την 17χρονη να ξεφύγει και από κοινού προχώρησαν στην καταγγελία του περιστατικού.
Αστυνομικοί που πήγαν στο διαμέρισμα, συνέλαβαν τον 23χρονο και έναν ακόμη 17χρονο που βρισκόταν στον χώρο. Ο 23χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη. Την προανάκριση διενεργεί το Β΄ Α.Τ. Ηρακλείου.