Ο “παππούς” του Squid Game κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Ο “παππούς” του Squid Game κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση
Ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός, O Yeong-su Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Δικαστήριο της Σεούλ απηύθυνε κατηγορίες εις βάρος του Νοτιοκορεάτη ηθοποιού, O Yeong-su, που πρωταγωνίστησε στο "Squid Game" για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα το 2017.

Ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός, Ο Yeong-su, ένας από τους σταρ της σειράς “Squid Game”, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εις βάρος γυναίκας το 2017, όπως ανακοίνωσε σήμερα Παρασκεύη (25/11) το αρμόδιο δικαστήριο της περιφέρειας Suwon, στη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριοάγγιξε ανάρμοστα το σώμα γυναίκας, κάτι που ο ίδιος αρνείται. “Απλώς της κρατούσα το χέρι για να την καθοδηγήσω γύρω από τη λίμνη. Ζήτησα συγγνώμη επειδή είπε ότι δεν θα έκανε φασαρία γι’ αυτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραδέχομαι τις κατηγορίες”, δήλωσε.

Ο 78χρονος ηθοποιός που υποδύθηκε τον ηλικιωμένο στη διάσημη σειρά του Netflix, αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης, το υπουργείο Πολιτισμού της χώρας αποφάσισε στη συνέχεια να διακόψει διαφημιστική εκστρατεία στην οποία εμφανίζεται ο O Yeong-su.

Υπενθυμίζεται ότι στη Νότια Κορέα, η νόμιμη ποινή για οιονεί βιασμό είναι τουλάχιστον τρία χρόνια φυλάκισης. Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις σχετικά με πρόστιμα, με αποτέλεσμα η απόλυτη ποινή να είναι πάντα η φυλάκιση. Αν ο δράστης ομολογήσει και συμβιβαστεί με το θύμα, στις περισσότερες περιπτώσεις αποφασίζεται ποινή με αναστολή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα