Άρση ασυλίας: Οι βουλευτές της ΧΑ, έφτιαχναν καραβάκια την ώρα της συζήτησης

Άρση ασυλίας: Οι βουλευτές της ΧΑ, έφτιαχναν καραβάκια την ώρα της συζήτησης
Μία χάρτινη κατασκευή σε έδρανο της Βουλής στην συζήτηση και λήψη απόφασης στην Ολομέλεια της Βουλής για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Χωρίς ιδιαίτερο άγχος παρακολούθησαν την συζήτηση για άρση ασυλίας συναδέλφων τους. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δείτε γιατί (Pics)

Σαΐτες και καραβάκια, έφτιαχναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την άρση ασυλίας των Ελένη Ζαρούλια, Ηλία Κασιδιάρη, Μιχάλη Αρβανίτη, Νίκου Κούζηλου και Δημήτρη Κουκούτση.

Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, απεικονίζουν σελίδες χαρτιών, που είχαν μετατραπεί σε σαίτες και καραβάκια στα έδρανα, ενώ όπως φαίνεται, οι βουλευτές της ΧΑ, πέρασαν την ώρα τους παίζοντας τρίλιζα και “κρεμάλα”

Συζήτηση και λήψη απόφασης στην Ολομέλεια της Βουλής για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άρση ασυλίας υπερψηφίστηκε, με διαφοροποιήσεις, καθώς ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής ψήφισε όχι στην άρση ασυλίας του Δημήτρη Κουκούτση ενώ παρών δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, όπως και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης.

Από τη ΝΔ και ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος ψήφισε λευκό για την υπόθεση του Νίκου Κούζηλου.

Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. ψήφισαν παρών επί της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια, Ηλία Κασιδιάρη, Μιχάλη Αρβανίτη, Νίκου Κούζηλου και Δημήτρη Κουκούτση.

Οι ίδιοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως δείχνουν και οι δραστηριότητές τους στα έδρανα, δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα