Το τυχερό κοάλα

Ένα κοάλα κατάφερε να επιζήσει μετά από χτύπημα που δέχτηκε από αυτοκίνητο παρά το γεγονός ότι σύρθηκε για πολύ μεγάλη απόσταση από αυτό
- 16 Ιουλίου 2008 10:58
Ένα κοάλα κατάφερε να επιζήσει μετά από χτύπημα που δέχτηκε από αυτοκίνητο, που έτρεχε με ταχύτητα 100 χιλιομέτρων την ώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύρθηκε με το κεφάλι του σφηνωμένο στη σχάρα του αυτοκινήτου για περίπου 12 χιλιόμετρα, βόρεια του Brisbane.
Το οκτάχρονο κοάλα, που ονομάστηκε “Ely, οι τυχερές σχάρες”, βρέθηκε από οδηγό άλλου οχήματος.
Το κοάλα απελευθερώθηκε με τη βοήθεια ενός απλού ψαλιδιού, με το οποίο κόπηκε η σχάρα του αυτοκινήτου, υπό το βλέμμα του σοκαρισμένου ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
Παρά το γεγονός ότι το κοάλα ήταν σε κατάσταση σοκ, ανέκαμψε γρήγορα και ήταν πολύ καλύτερα μετά από μερικές ώρες ξεκούρασης και φαγητού. Το κοάλα θα παραμείνει 45 ημέρες στο νοσοκομείο για να αναρρώσει πλήρως.
(Πηγή: REUTERS)