Φρόντισε τον εαυτό σου: Η νέα καμπάνια της GSK Consumer Healthcare για την αξία της αυτοφροντίδας

Φρόντισε τον εαυτό σου: Η νέα καμπάνια της GSK Consumer Healthcare για την αξία της αυτοφροντίδας

Φρόντισε τον εαυτό σου: Η νέα καμπάνια της GSK Consumer Healthcare για την αξία της αυτοφροντίδας

Βασικό στοιχείο της αυτοφροντίδας αποτελεί η καλλιέργεια συνηθειών που συνεισφέρουν στη διατήρηση της υγείας, την πρόληψη, αλλά και τη διαχείριση ήπιων συμπτωμάτων ασθένειας. Σε αυτό το πλαίσιο είναι σημαντικό να φροντίζουμε τον εαυτό μας σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας: την προσωπική υγιεινή, τη διατροφή, τον συνολικό τρόπο ζωής, την κοινωνική ζωή και την αυτοθεραπεία. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βελτιώσουμε τη συνολική κατάσταση της υγείας μας, να πετύχουμε καλύτερη διαχείριση χρόνιων παθήσεων και να περιορίσουμε τους παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση σοβαρών ασθενειών.

Η GSK Consumer Healthcare με τη νέα καμπάνια που έχει λανσάρει στα φαρμακεία της χώρας, μας ενθαρρύνει να πάρουμε τον έλεγχο της υγείας μας και να αναζητήσουμε αξιόπιστες λύσεις, ώστε να είμαστε και να παραμένουμε υγιείς. Στα φαρμακεία όλης της χώρας είναι διαθέσιμες οι ολοκληρωμένες λύσεις για όλη την οικογένεια που προτείνει η GSK Consumer Healthcare για τον πόνο, τη ρινική αποσυμφόρηση, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τη γρίπη και το κρυολόγημα.

Το Υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν: Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης – Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Σχετικά με τη GSK

Στη GlaxoSmithKline (GSK), μία από τις ηγετικές ερευνητικές φαρμακευτικές εταιρίες, είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής, βοηθώντας τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα, να νιώθουν καλύτερα και να ζουν περισσότερο. Ο τομέας των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και καταναλωτικών προϊόντων προσδίδει μια επιπλέον δυναμική διάσταση στην εταιρία μας, με γνωστές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των Panadol, Panadol Cold & Flu, Voltarol, Otrivin, Centrum και Sensodyne και, όπως με όλα τα προϊόντα μας, η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτές τις δραστηριότητες είναι η επιστήμη.

Για πληροφορίες σχετικά με την εταιρία, επισκεφθείτε τη σελίδα www.gsk.com

Για περισσότερες πληροφορίες: V+O Communication, Χαρά Γιώτη, cy@vando.gr, 210 7249000

SHARE:

24Media Network