Η Ριάνα είδε τον “κλώνο” της σε μία μικρούλα και τρελάθηκε

Η Ριάνα είδε τον “κλώνο” της σε μία μικρούλα και τρελάθηκε

"Παραλίγο να μου πέσει το τηλέφωνο από τα χέρια. Πώς γίνεται αυτό;", σχολίασε η Ριάνα αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία.

Τον εαυτό της σε μικρή ηλικία “ανακάλυψε” η Ριάνα στο Instagram. Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια έπεσε πάνω σε μια φωτογραφία με ένα μικρό κορίτσι που της μοιάζει εντυπωσιακά, τόσο που και η ίδια δε μπορούσε να πιστέψει ούτε την ομοιότητά τους.

Η φωτογραφία που έχει “τρελάνει” την διάσημη τραγουδίστρια και τους χιλιάδες followers δείχνει ένα μικρό κορίτσι, στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, να κοιτάζει προς την κάμερα, φορώντας ένα λευκό κοντό μπλουζάκι με λουλούδια και έχοντας τα μαλλιά της χωρίστρα. Η ομοιότητα με την Ριάνα είναι όχι μόνο εμφανής και σχεδόν συγκλονιστική. “Παραλίγο να μου πέσει το τηλέφωνο από τα χέρια. Πώς γίνεται αυτό;” , σχολίασε η Ριάνα αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία.

Την ομοιότητα σχολίασε όμως και η Τάιρα Μπανκς, που επίσης αναδημοσίευσε την φωτογραφία, γράφοντας: “SOS, κάποιος να με βοηθήσει να εντοπίσω τον μίνι κλώνο της Ριάνα”.

Όσο για το “μυστηριώδες” κορίτσι έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram με το όνομα “iamhoneyy” δηλώνοντας μοντέλο παιδικών ρούχων, με τον λογαριασμό να τον διαχειρίζεται η μητέρα της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα