Κατερίνα Γερονικολού: Η “δροσερή” ανάρτηση από το Μπαλί και η ατυχία με τις βαλίτσες

Κατερίνα Γερονικολού: Η “δροσερή” ανάρτηση από το Μπαλί και η ατυχία με τις βαλίτσες
Η Κατερίνα Γερονικολού στο Μπαλί Instagram / katerina_geronikolou

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Μπαλί, από όπου μοιράζεται ορισμένες ευτυχισμένες -και μη- στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο Μπαλί, μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Κατερίνα Γερονικολού για ένα ταξίδι “όνειρό ζωής”, όπως το χαρακτήρισε η ίδια με σχετικό hashtag στο Instagram, αφού, όπως επίσης έγραψε, ήταν και το πρώτο της “εκτός Ευρώπης’.

Η γνωστή ηθοποιός φροντίζει να κάνει καθημερινές αναρτήσεις από το νησί της Ινδονησίας, από όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένες ξέγνοιαστες στιγμές. Μία τέτοια ήταν και αυτή του Σαββάτου, με την ίδια να δροσίζεται κάτω από έναν καταρράκτη, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με το γνωστό “Nothing Else Matters” των Metallica.

Το ζεύγος πάντως είχε και μία άτυχη στιγμή κατά την άφιξη στην Ινδονησία, αφού, όπως έγραψε η ίδια, έχασαν τις βαλίτσες τους μαζί με όλα τους τα πράγματα.

Αυτό βέβαια δεν ήταν ικανό να τους πτοήσει, όπως προδίδει και το βίντεο στο οποίο εμφανίζονται μαζί να διασκεδάζουν και να φωτογραφίζονται αγκαλιά με ένα μαϊμουδάκι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα