Βασίλης Κούκουρας: Είναι απάτη να μην πληρωνόμαστε για το ”Κωνσταντίνου και Ελένης” στην Κύπρο

Βασίλης Κούκουρας: Είναι απάτη να μην πληρωνόμαστε για το ”Κωνσταντίνου και Ελένης” στην Κύπρο
Ο Βασίλης Κούκουρας στο ρόλο του Μάνθου για την κωμωδία "Κωνσταντίνου και Ελένης"

Ο τηλεοπτικός Μάνθος Φουστάνος μίλησε για την αμοιβή των ηθοποιών από τις επαναλήψεις και αποκάλυψε πως η προβολή τους σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Μεγαλονήσου δεν συνεπάγεται και δική τους αποζημίωση.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας το πρωί της Δευτέρας και μεταξύ άλλων, μίλησε για το φαινόμενο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Η σειρά στην οποία συμπρωταγωνιστούσε πλάι στους Ελένη Ράντου και Χάρη Ρώμα, αποτελεί την πιο πολυπαιγμένη σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση, αυτό όμως δεν πτοεί καθόλου τον ερωτύλο Μάνθο Φουστάνο.

«Δεν με έχει κουράσει, γιατί να με κουράσει. Έχω κάνει πολλά πράγματα μετά το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Μέχρι και Φώσκολο έχω παίξει» σχολιάζει. Όσο για το αν πληρώνονται κάθε φορά που προβάλλονται τα επεισόδια (δηλαδή καθημερινά); «Πληρωνόμαστε για τις επαναλήψεις και αδρά. Δεν έχω ανάγκη να δουλεύω» αναφέρει περιπαικτικά ο ηθοποιός και εξηγεί: «Παίρνουμε κάποια χρήματα αλλά δεν είναι σοβαρά».

Ωστόσο, για τον κ. Κούκουρα εκείνο που είναι πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως το σίριαλ αυτό, όπως και άλλες ελληνικές παραγωγές ενδέχεται να προβάλλονται σε κανάλια της Κύπρου, χωρίς από τη χώρα να αποδίδονται συγγενικά όπως είπε, δικαιώματα στους συντελεστές. «Θεωρώ ότι είναι μια απάτη, γιατί δεν παίρνουμε δικαιώματα από πολλές χώρες, από την Κύπρο, να το πω συγκεκριμένα».

Σε κάθε περίπτωση, ο Βασίλης Κούκουρας λατρεύει την τηλεόραση και παραδέχεται ότι του λείπει. «Η τηλεόραση μου αρέσει γιατί είναι γρήγορη και είναι άμεση. Τώρα θα κλάψεις, τώρα θα γελάσεις. Και αυτό σε εκπαιδεύει πάρα πολύ, σου ανοίγει τα εκφραστικά σου μέσα» σημειώνει.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα