Κάθειρξη 13 ετών στον 52χρονο που ασέλγησε στην θετή του κόρη

Κάθειρξη 13 ετών στον 52χρονο που ασέλγησε στην θετή του κόρη

Ένοχος χωρίς ελαφρυντικά κρίθηκε ο 52χρονος, ο οποίος κατηγορούνταν για ασέλγεια εις βάρος της θετής κόρης του, όταν αυτή ήταν 11 ετών

Ποινή κάθειρξης 13 ετών επέβαλε την Τετάρτη (18/12) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 52χρονο, ο οποίος κατηγορούνταν για ασέλγεια εις βάρος της ανήλικης θετής κόρης του.

Το δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η δίκη είχε ξεκινήσει την Τρίτη (17/12) αλλά διακόπηκε, καθώς δεν εμφανίστηκαν ούτε οι μάρτυρες ούτε ο 52χρονος λόγω οξείας οσφυαλγίας, όπως ανέφερε η ιατρική βεβαίωση που προσκομίστηκε. Η έδρα διέταξε τη βίαια προσαγωγή τους και έτσι την Τετάρτη έδωσαν το παρών ο δράστης, το θύμα, η μητέρα και ο πατέρας.

Η κοπέλα, που είναι σήμερα 22 ετών, επανέλαβε όσα είχε καταγγείλει τον Φεβρουάριο του 2010 ενώ η μητέρα της κατέθεσε ότι δεν είχε αντιληφθεί κάτι, τονίζοντας ότι "το παιδί μου δεν είναι μυθομανής". Όσον αφορά τον 52χρονο, αρνήθηκε ότι ασέλγησε στο τότε 11 ετών κοριτσάκι αλλά παραδέχτηκε ότι το χτυπούσε.

Πληροφορίες από cretalive.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατηγορούμενος 52χρονος για ασέλγεια στην ανήλικη θετή κόρη του

SHARE:

24Media Network