Μεταφέρεται στην Αθήνα με C130 ο οπαδός του Εθνικού

Μεταφέρεται στην Αθήνα με C130 ο οπαδός του Εθνικού

Μετά τα θλιβερά γεγονότα και ενώ ο φίλαθλος του Εθνικού μεταφέρεται στην Αθήνα, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν στον πρόεδρο του Εθνικού, όπως καταγγέλλει ο ίδιος

Το περιστατικό φαίνεται να συνέβη μετά το άγριο γεγονός στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, την Κυριακή, στο ματς Ηρόδοτος - Εθνικός.

Με αεροσκάφος τύπου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που έφθασε στο Ηράκλειο, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, μεταφέρεται στην Αθήνα ο 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών στον αγώνα Ηρόδοτου - Εθνικού, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Ο 47χρονος, υπέστη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος και εισήχθη στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο.

Την ίδια ώρα σε ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου αναφέρονται τα παρακάτω:

"Ο ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και γίνεται η αερομετακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών". Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος μεταφέρθηκε χθες 14/9/2014 και ώρα 17:10 με πλήρη απώλεια συνειδήσεως και σε βαριά γενική κατάσταση στο "Βενιζέλειο". Δια του αξονικού τομογράφου διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Οι παραπάνω διαπιστώσεις προέρχονται από τους ιατρούς του Βενιζελείου Νοσοκομείου, που έχουν εξετάσει τον πάσχοντα, οι οποίοι επίσης βεβαιώνουν τη μη ύπαρξη εμφανών σωματικών κακώσεων. Εξάλλου, σήμερα το πρωί, έλαβε εντολή ιατροδικαστής που εξέτασε τον ασθενή να συντάξει ιατροδικαστική έκθεση, η οποία αναμένεται.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται έναν 37χρονο, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι. Για τα επεισόδια έχουν συλληφθεί τρία άτομα ηλικίας 22, 24 και 27 ετών που οδηγούνται στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.

Ο Α. Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Εθνικού, κατήγγειλε πως στο γήπεδο υπήρχαν μόλις δυο αστυνομικοί, αν και ο Εθνικός είχε ζητήσει ενισχυμένη παρουσία της Αστυνομίας την προηγούμενη εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κρίσιμες ώρες για τον άτυχο φίλαθλο που τραυματίστηκε στον αγώνα Ηροδότου - Εθνικού. Υπέστη ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος

SHARE:

24Media Network