Εκλεψαν πετρέλαιο από σχολείο στην Κοζάνη

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Ασυνήθιστη, αν μην τι άλλο, κλοπή σε σχολείο στην Κοζάνη όπου άγνωστοι έκλεψαν... πετρέλαιο. Τι λέει στον news247 στους 88, 6 ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Σιάτιστας.

Πάνω από 2.500 λίτρα πετρελαίου έκλεψαν άγνωστοι από το λεβητοστάσιο του ΕΠΑΛ Σιάτιστας, στην Κοζάνη.

Όπως είπε στο Νews24/7 στους 88,6, στην εκπομπή "Στιγμιότυπα" με τον Βασίλη Κουφόπουλο, ο διευθυντής του σχολείου, Κώστας Μαργαρίτης πηγαίνοντας την Τετάρτη το πρωί να βάλει σε λειτουργία τα καλοριφέρ, διαπίστωσε πως η δεξαμενή στο λεβητοστάσιο ήταν άδεια.

“Εδώ ο χειμώνας έρχεται νωρίς. Βάλαμε πάνω από 3000 ευρώ και σήμερα που πήγαμε να τα ανάψουμε δεν βρήκαμε ούτε λίτρο” είπε χαρακτηριστικά.

Έκανε λόγο για κλοπή με επαγγελματικό τρόπο και η οποία σημειώθηκε μόλις 30 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

“Προφανώς κάποιος με γεννήτρια και αντλία, πήρε το πετρέλαιο κι έφυγε” συμπλήρωσε. “Αρχικά νόμιζα ότι επειδή είχε να ανάψει καιρό, υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Έμεινα έκπληκτος όταν είδα ότι δεν υπάρχει πετρέλαιο”, πρόσθεσε ο διευθυντής του σχολείου. Τόνισε επίσης ότι ούτε οι κλειδαριές, ούτε τα λουκέτα ήταν παραβιασμένα κι εξέφρασε την ελπίδα να έχουν καταγράψει κάτι οι κάμερες της αστυνομίας καθώς στο σχολείο απαγορεύεται να τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα.

SHARE:

24Media Network