Ο Μπολσονάρο κάνει δουλειές και απλώνει τα ρούχα στο εξοχικό του

Ο Μπολσονάρο κάνει δουλειές και απλώνει τα ρούχα στο εξοχικό του
O θριαμβευτής των εκλογών στη Βραζιλία Μπολσονάρο AP

Ο Ζάιρ Μπολσονάρο ετοιμάζεται για την ορκωμοσία του και επιχειρεί να "ρετουσάρει" κατά το δυνατόν το προφίλ του.

Σε μία εμφανή προσπάθεια να “νοικοκυρέψει” και να “μαλακώσει” λίγο το σκληρό προφίλ του, ο Ζάιρ Μπολσονάρο άφησε να διαρρεύσουν στον τύπο φωτογραφίες που τον δείχνουν να απλώνει και να πλένει ρούχα.

Ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος της Βραζιλίας βρίσκεται στο Μαραμπάια, κοντά στο Ρίο, για να περάσει τις ημέρες των εορτών μαζί με την οικογένειά του πριν αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου (η ορκωμοσία του θα γίνει την Πρωτοχρονιά στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας, Μπραζιλία).

Στο εξοχικό του ο Μπολσονάρο φέρεται να κάνει δουλειές δίνοντας προς το έξω μία άλλη εικόνα από αυτή που έχει συνηθίσει ελάχιστες ημέρες πριν πιάσει… δουλειά.

Μιλώντας για τις πρώτες ημέρες της θητείας του, ο νέος πρόεδρος θα έχει συνάντηση την Παρασκευή στην Κόπα Καμπάνα του Ρίο με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Η συνάντηση αυτή θα είναι και η πρώτη του Μπολσονάρο με ξένο ηγέτη από τη στιγμή που επικράτησε στις προεδρικές εκλογές.

Το δε τόνο που θα ακολουθήσει η κυβέρνησή του, ο νέος πρόεδρος τον υπογράμμισε μ’ ένα χαρακτηριστικό tweet: “Μειώνουμε το κράτος, την ανεμπόδιστη ανάπτυξη των ΜΚΟ και αλλάζουμε την εκπαιδευτική μας πολιτική. Ας εκμεταλλευτούμε τη Βραζιλία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα