Αποτοξινώθηκε και γύρισε στα καθήκοντά του ο δήμαρχος του Τορόντο

Αποτοξινώθηκε και γύρισε στα καθήκοντά του ο δήμαρχος του Τορόντο
PHOTOGRAPH: FRANK GUNN/AP

Ο Ρομπ Φορντ, επέστρεψε τη Δευτέρα στα καθήκοντά του μετά από 7 εβδομάδες σε κλινική αποτοξίνωσης

Ο δήμαρχος του Τορόντο, Ρομπ Φορντ, επέστρεψε τη Δευτέρα στα καθήκοντά του μετά την εισαγωγή του σε κλινική αποτοξίνωσης για 7 εβδομάδες.

«Όταν θυμάμαι ορισμένα από αυτά που έχω πει, ορισμένα από αυτά που έχω κάνει υπό την επήρεια, νιώθω ντροπή, αμηχανία και ταπείνωση», δήλωσε τη Δευτέρα σε δημοσιογράφους ο Φορντ. «Έκανα λάθη και για αυτό κατηγορώ μόνο τον εαυτό μου».

Ο δήμαρχος της μεγαλύτερης πόλης του Καναδά αναγκάστηκε να εισαχθεί σε κλινική, αφότου ο ίδιος παραδέχτηκε πέρυσι πως είχε κάνει χρηση σκληρών ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

Ο Φορντ, ο οποίος επιδιώκει την επανεκλογή του τον Οκτώβριο, επαίνεσε το προσωπικό της κλινικής Γκρινστόουν, όπου και γιόρτασε τα 45α γενέθλιά του. «Δούλεψα με μια επαγγελματική ομάδα αφοσιωμένων γιατρών, νοσηλευτών και συμβούλων, την καλύτερη που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος», είπε ο Φορντ. «Υποβλήθηκα σε εκατοντάδες ώρες εντατικής θεραπείας. Τώρα ξέρω πως το προσωπικό του Γκρινστόουν μου έσωσε τη ζωή».

«Στους ανθρώπους αυτής της μεγαλοπρεπούς πόλης, θα ήθελα να ζητήσω μια δημόσια συγνώμη», είπε. «Έκρινα λάθος και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τις ενέργειές μου. Σκοπεύω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τους φορολογούμενους του Τορόντο. Ωστόσο, τους επόμενους μήνες κύριο μέλημά μου είναι να αποκαταστήσω την εμπιστοσύνη με το κοινό και τους συναδέλφους μου», δήλωσε ο Φορντ.

SHARE:

24Media Network