Ο Θεός αγαπάει και το ντόπινγκ και το χαβιάρι

Πέρα από τις τούρκικες σειρές ο ANT1 βγάζει από το συρτάρι και ορισμένες αμερικάνικες σειρές που δεν δεν βλέπονται ακόμα και το καλοκαίρι
- 03 Ιουλίου 2012 18:37
Oλυμπιακοί Αγώνες
Προσωπικά με έχει κουράσει τόσα χρόνια η ίδια και η ίδια ιστορία, αλλά οι εκπομπές του Σωτήρη Δανέζη έχουν πάντα κάτι το ιδιαίτερο. Την Τετάρτη (4/7) βουτάμε στο επιστημονικό ντόπινγκ στην πρώην Ανατολική Γερμανία. Aξίζει να διαβαστεί και η άποψη της Γιαμιλέ Αλντάμα.
Treasure Link
Το Euro 2012 αλλιώς .
Προσεχώς
Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι .
Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελεύθερος Τύπος . Δημόσιο=ψήφοι ως γνωστόν.
Σειρές
Το Newsroom στο οποίο αναφερθήκαμε την περασμένη εβδομάδα στη στήλη, ανανεώθηκε ήδη για δεύτερη σεζόν. Προσωπικά (δεύτερη φορά που τη χρησιμοποιώ σήμερα) με έχασε από το πρώτο επεισόδιο.
Σειρές 2
Πέρα από τις τούρκικες σειρές ο ANT1 βγάζει από το συρτάρι και ορισμένες αμερικάνικες σειρές που δεν δεν βλέπονται ακόμα και το καλοκαίρι: Ugly Betty, Army Wives & Private Practice. Από το Σάββατο.
Φωτό της ημέρας
Ενόργανη στις ΗΠΑ. Δοκός ισσοροπίας. Οι Αμερικανίδες έχουν πολλά πόδια, η δική μας Βασιλική Μιλλούση μόνο δύο. Για να μην σας ξαφνιάσει το αποτέλεσμα σε λιγότερο από ένα μήνα στο Λονδίνο.