Οι δικαστές αποφασίζουν για Γερμενή και Ηλιόπουλο

ΑΘΗΝΑ-ΕΦΕΤΕΙΟ-Απολογία  βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, Στάθη Μπούκουρα και Παναγιώτη Ηλιόπουλου// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΕΦΕΤΕΙΟ-Απολογία βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, Στάθη Μπούκουρα και Παναγιώτη Ηλιόπουλου// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Σε διάσκεψη οι δικαστές για την ποινική μεταχείριση των βουλευτών Γερμενή και Ηλιόπουλου. Αύριο η απολογία του τρίτου βουλευτή Σ. Μπούκουρα

Διάσκεψη μεταξύ των Εφετών Ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής και του αρμόδιου εισαγγελέα, ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα, για την ποινική μεταχείριση των βουλευτών Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Οι δύο βουλευτές απολογήθηκαν από το πρωί, ενώπιον των ανακριτριών, Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, και παρουσία του εισαγγελέα κ. Ισίδωρου Ντογιάκου.

Ο κ. Γερμενής παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο επί 7 ώρες, ενώ ο συνάδελφός του Π. Ηλιόπουλος, για τουλάχιστον 5 ώρες.

Σε λίγη ώρα πρόκειται να γίνει γνωστή η κρίση των δικαστών για την περαιτέρω τύχη τους.

Ο τρίτος βουλευτής, που είχε κληθεί για σήμερα, κ. Στάθης Μπούκουρας, σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, τελικώς θα απολογηθεί αύριο, στις 10 το πρωί.

Ο βουλευτής συναίνεσε στο να μην απολογηθεί σήμερα, λόγω κόπωσης των δικαστών.Έξω από το κτίριο του Εφετείου παραμένουν συγκεντρωμένοι περίπου 100 φίλοι, μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, σε συμπεράσταση των κατηγορούμενων βουλευτών του κόμματος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network