Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στη Σκόπελο για τις καταστροφές από τη νεροποντή

Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στη Σκόπελο για τις καταστροφές από τη νεροποντή

Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί προκειμένου να ενημερωθεί επί τόπου για τις καταστροφές από τη νεροποντή. Ο υπουργός υποδομών, μεταφορών και δικτύων ενημέρωσε νωρίτερα τον πρωθυπουργό

Επικοινωνία με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις εκτεταμένες καταστροφές στην Σκόπελο, είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τις Βρυξέλλες.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης θα βρίσκεται στη Σκόπελο κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, προκειμένου να έχουν επί τόπου ενημέρωση για την έκταση των καταστροφών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έχουν κινητοποιηθεί ήδη οι μηχανικοί της Περιφέρειας σε συνεννόηση με το υπουργείο ΥΜΕΔ.

Παράλληλα, αρματαγωγό του Στόλου αποπλέει το πρωί της Πέμπτης από το Βόλο για τη Σκόπελο -που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης- μεταφέροντας βαρέα μηχανήματα του Μηχανικού συνοδεία αρμοδίων αξιωματικών υπαξιωματικών και οπλιτών για να συμβάλουν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι καταστροφικές πλημμύρες.

Τη σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος μετά από επικοινωνία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Αποστολάκη και σε συνεννόηση με τις περιφερειακές και δημοτικές αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Σκόπελος. Τεράστιες ζημιές

SHARE:

24Media Network