Φώφη Γεννηματά: Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο – Ποιοι θα εκφωνήσουν τους επικήδειους

Φώφη Γεννηματά: Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο – Ποιοι θα εκφωνήσουν τους επικήδειους
Πανελλήνια συγκίνηση για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά INTIME NEWS

Αύριο η κηδεία της Φώφης Γεννηματά. Επικήδειοι θα εκφωνήσουν ο γιος της Γιώργος η πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της Βουλής και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.

Αύριο Τετάρτη πραγματοποιείται η κηδεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά. Από τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών η σορός της και θα ακολουθήσει η κηδεία της στις 14:00 στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Επικήδειους θα εκφωνήσουν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης. Από την πλευρά της οικογένειας, την Φώφη Γεννηματά θα αποχαιρετίσει ο 17χρονος γιος της, Γιώργος Γεννηματάς- Τσούνης.

Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια αύριο, Τετάρτη, λόγω της κήρυξης, από τον πρωθυπουργό, εθνικού πένθους. Την απόφαση υπογράφει ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Υπενθυμίζεται πως η σορός της άλλοτε προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών.

Λουλούδια στο γραφείο της Φώφης Γεννηματά στη Χαριλάου Τρικούπη ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI

 

Όπως έγινε γνωστό, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία από το πρωί της Τετάρτης να πει το δικό του “αντίο” στη Φώφη Γεννηματά που πάλεψε γενναία τον καρκίνο.

Η ταφή θα γίνει στις 2μ.μ. της ίδιας μέρας στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί με δημόσια δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία υπουργού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα