Καμμένος: Οι ΑΝ.ΕΛ. δεν θα γίνουν πατερίτσα κανενός

Συνέντευξη τύπου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Κάμένου, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013, για την απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών για τις δυο αγωγές του  Αντρίκου Παπανδρέου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέντευξη τύπου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Κάμένου, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013, για την απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών για τις δυο αγωγές του Αντρίκου Παπανδρέου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Περιοδεία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στον νομό της Σάμου

"Απόψε παίζεται το θέατρο της Δευτέρας" δήλωσε από την ακριτική Σάμο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιοδεύει στον νομό της Σάμου, ξεκινώντας από το μακρινό Καρκινάγρι της Ικαρίας, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

"Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μόνο οι 2600 εργαζόμενοι αλλά είναι ο εθνικός ύμνος, είναι το δικαίωμα των ακριτών, η ενημέρωση του ναυτικού και της ομογένειας. Το μεγαλύτερο ρουσφέτι της ΕΡΤ ήταν ο υπουργός που αποφάσισε το κλείσιμό της", τόνισε κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του.

Ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στη σημερινή κυβέρνηση την χαρακτήρισε ως κυβέρνηση που εκτελεί τις εντολές των εταίρων, των δανειστών και των τραπεζιτών, που εφαρμόζει τα μνημόνια και που το επόμενο βήμα της θα είναι η εφαρμογή του μνημονίου 3 που θα φέρει το κούρεμα των καταθέσεων.

"Μετά τις απανωτές αποτυχίες ΔΕΠΑ και ΟΠΑΠ, πάνε για νέο μνημόνιο με κούρεμα όλων των καταθέσεων" εκτίμησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε ότι "αυτή η πολιτική δεν έχει μέλλον και ο πρωθυπουργός ονόμασε την τραγωδία που ζούμε success story".

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, σχετικά με τα εθνικά θέματα, ανέφερε ότι πάνε για σχέδιο Ανάν 2 και παράδοση του ονόματος Μακεδονία, ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχει πια η Ευρωπαϊκή Ένωση που οραματίστηκε ο Κ. Καραμανλής, αλλά η ΕΕ της Μέρκελ και του Σόιμπλε.

"Καλώ όλους, αύριο να υποδεχτούν τον κ. Σόιμπλε στους δρόμους" είπε ο κ. Καμμένος και προέτρεψε όλους όσους παρευρέθηκαν στην ανοιχτή συζήτηση να γίνουν κοινωνοί της εθνικής πρότασης του κινήματος, που είναι, όπως είπε, και οικονομική και πολιτική.

Αναφερόμενος στις λύσεις που θα βγάλουν τους Έλληνες από την κρίση εστίασε στο θέμα της ρύθμισης οφειλών για όλους, στο κούρεμα των στεγαστικών δανείων, στη μείωση συντελεστών ΦΠΑ. Αν ισχύσουν αυτά τα μέτρα οι τουριστικές περιοχές όπως η Σάμος θα μπορεί να γίνουν ανταγωνιστικές σε σχέση με την γειτονική χώρα, είπε. Επίσης, αναφέρθηκε σε μορφές εναλλακτικού τουρισμού, όπως ιατρικού και καταδυτικού, που θα μπορούσαν να αυξήσουν τον τουρισμό και να επιμηκύνουν τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Τέλος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις τόνισε ότι δεν θα γίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πατερίτσα κανενός, ενώ θα υπάρξουν κόκκινες γραμμές για τα εθνικά θέματα, σε περίπτωση πρότασης συνεργασίας με άλλο αντιμνημονιακό κόμμα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network