ΚΙΔΗΣΟ: Η κυβέρνηση εξυπηρετεί μικροσυμφέροντα χτυπώντας τη "Διαύγεια"

ΚΙΔΗΣΟ: Η κυβέρνηση εξυπηρετεί μικροσυμφέροντα χτυπώντας τη "Διαύγεια"

Το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου κατηγόρησε τη κυβέρνηση ότι εξυπηρετεί μικροσυμφέροντα και πλήττει την αξιοπιστία της χώρας

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διεκδικεί τα πρωτεία στο ξήλωμα των μεγάλων και καινοτόμων αλλαγών της κυβέρνησης Παπανδρέου, τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή την αναμενόμενη υπερψήφιση της τροπολογίας για τη «Διαύγεια».

Ο κ. Πεταλωτής αναφέρει, επίσης, ότι η υπερψήφιση της τροπολογίας «είναι ένα ακόμα χτύπημα στην αξιοπιστία της χώρας» και χαρακτήρισε τις «δικαιολογίες Κατρούγκαλου» «φθηνές και απαράδεκτες προφάσεις».

Τονίζει επίσης ότι:

«Τα κίνητρα είναι προφανή και δεν είναι άλλα από τη διευκόλυνση μικροσυμφερόντων αρχικά, μέχρι να προχωρήσει το ξήλωμα μέσω της απαξίωσης και τελικά της κατάργησης για να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι αντιτάχθηκαν εξαρχής για τους γνωστούς λόγους. Έτσι καταστράφηκε το ΑΣΕΠ, με τέτοιες δικαιολογίες καταργήθηκε το opengov και ήδη ο Υπουργός Εσωτερικών έχει προαναγγέλλει και το ξήλωμα του Καλλικράτη. Οι φθηνές δικαιολογίες δεν μπορούν να αποκρύψουν την επαναφορά στο κράτος - λάφυρο και στο καθεστώς εξυπηρέτησης συμφερόντων»

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network