Μαξίμου κατά δημάρχου Καισαριανής: Εξυπηρετεί την επιλογή ΚΚΕ

Μαξίμου κατά δημάρχου Καισαριανής: Εξυπηρετεί την επιλογή ΚΚΕ

Αρνητικά σχολιάζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού την απόφαση του δημάρχου Καισαριανής, Ηλία Σταμέλου, να απουσιάσει την Κυριακή από την εκδήλωση για την απόδοση του Σκοπευτηρίου στον δήμο για τα επόμενα 40 χρόνια

Με αφορμή την επιστολή που απέστειλε στην κυβέρνηση ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης να μη συνδιοργανώσει μαζί με την κυβέρνηση την αυριανή εκδήλωση για το Σκοπευτήριο Καισαριανής, όπου θα παραστεί ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας και ανακοινώνει ότι δεν παρευρεθεί στην εκδήλωση, από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού υπογραμμίζεται πως "ο δήμαρχος Καισαριανής ο οποίος πρόσκειται στο ΚΚΕ και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, συνεργάστηκαν στενά με την κυβέρνηση για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία παραχώρησης του Σκοπευτηρίου. Το ΚΚΕ άλλωστε υπερψήφισε τη ρύθμιση"ι.

"Η απόδοση του σκοπευτηρίου στο δήμο είναι μια ιστορική δικαίωση που ανήκει σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο. Ο δήμαρχος απλώς εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις, τις οποίες ο ιστορικός του μέλλοντος δε θα θυμάται", αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χωρίς τον δήμαρχο η ομιλία Τσίπρα στην Καισαριανή

SHARE:

24Media Network