Με κάταγμα στο ισχίο νοσηλεύεται ο Κ. Μητσοτάκης

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βγαίνει απο το  Μέγαρο Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή,σήμερα Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βγαίνει απο το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή,σήμερα Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να χειρουργηθεί ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης. Υπέστη κάταγμα στο ισχίο, μετά από ατύχημα

Στο Θεραπευτήριο "Υγεία", νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης υπέστη κάταγμα στο ισχίο, έπειτα από ατύχημα που είχε στα Χανιά, όπου βρισκόταν για την περίοδο των εορτών, και οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα, προκειμένου να εισαχθεί σε νοσοκομείο για νοσηλεία.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι πιθανότατα το Σαββατοκύριακο θα μπορέσουν να παρέμβουν χειρουργικά, καθώς θα πρέπει πρώτα να τροποποιήσουν την ειδική φαρμακευτική αγωγή, που λαμβάνει ο ασθενής με αντιπηκτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εσπευσμένη μεταφορά του Κ. Μητσοτάκη στην Αθήνα

SHARE:

24Media Network