Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τινάξει τα πάντα στον αέρα

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κων/νος Μητσοτάκης κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους στην έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει για το ζήτημα της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κων/νος Μητσοτάκης κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους στην έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει για το ζήτημα της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Σκληρή κριτική του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Λάθος ήταν, κατά τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, η επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει προ μηνών σε πρόωρη αναγγελία εξόδου της χώρας από το μνημόνιο.

Ο κ. Μητσοτάκης, με παρέμβαση του στην εφημερίδα Παραπολιτικά, προχώρησε και σε σκληρή κριτική προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης , σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα τινάξει τα πάντα στον αέρα», σε περίπτωση που, ως κυβέρνηση, επιχειρήσει να εφαρμόσει όσα έχει διακηρύξει.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε συγκεκριμένα ότι «δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες για το τι θα γίνει εάν ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιήσει τα μισά απ’ όσα υπόσχεται».

Τέλος επανέλαβε την θέση του ότι επιβάλλεται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τηλεφωνική επικοινωνία Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με Μανώλη Γλέζο

Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Παπούλια για καταγγελίες Καμμένου: Φοβάμαι εκλογές σε κλίμα ζούγκλας

SHARE:

24Media Network