Ψαριανός: Θα ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες

Ψαριανός: Θα ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες
ΑΘΗΝΑ-11-5-2012-Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς-ΔΗΜΑΡ- στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή. Στη φωτογραφία ο Γρηγόρης Ψαριανός.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

"Θα ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες" δήλωσε ο Γρ. Ψαριανός που ανακοίνωσε άλλωστε πως θα κατέβει με το Ποτάμι

«Εγώ θα ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, τονίζοντας πως τυχόν προσφυγή στις κάλπες θα ήταν «καταστροφική για τον τόπο», είτε σχηματιστεί κυβέρνηση τον Φεβρουάριο είτε όχι.

Σημείωσε πως η ιδανική λύση θα ήταν να υπάρξει ένα «εθνικό σχέδιο» για έξοδο από την κρίση, όπως συνέβη στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία. «Όμως εδώ είμαστε Αφρικανικό Κατσαπλιανιστάν και αμφιβάλλω αν μπορεί να γίνει» πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις πολιτικές κινήσεις της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ψαριανός εκτίμησε πως οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος «θέλουν να ξεφορτωθούν την καυτή πατάτα», ενώ ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του «δεν θέλει να την αναλάβει».

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, νυν ανεξάρτητος, δήλωσε άλλωστε ξεκάθαρα ότι θα κατέβει με το «Ποτάμι» στις επόμενες εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα