Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον εορτασμό της απελευθέρωσης της Έδεσσας: Θα υπερασπιστούμε τα εθνικά μας δίκαια

Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον εορτασμό της απελευθέρωσης της Έδεσσας: Θα υπερασπιστούμε τα εθνικά μας δίκαια

Δεν κάνουμε βήμα πίσω τόσο στο ζήτημα των Σκοπίων όσο και στο ζήτημα της Τουρκίας, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, δίνοντας το "παρών" στους σημερινούς εορτασμούς για την απελευθέρωση της Έδεσσας

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, παρευρέθηκε σήμερα στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης της Έδεσσας και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από εδώ, από την Έδεσσα, θέλω να στείλω σαν μήνυμα προς όλους και προς την κυβέρνηση: Τα εθνικά μας δίκαια, παρόλη την κρίση, εμείς θα τα υπερασπιστούμε.

Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Και να το καταλάβει καλά αυτό η κυβέρνηση. Και όλοι εκείνοι που θα πάρουν το μήνυμα και στο θέμα των Σκοπίων και στο θέμα των εθνικών ζητημάτων με τα θαλάσσια ύδατα με την Τουρκία.

Πρέπει η κυβέρνηση να καταλάβει ότι, ως προς το πρώτο, ως προς τα Σκόπια η ομόφωνη απόφαση της Βουλής που μας οδήγησε στην απόφαση του Βουκουρεστίου ισχύει και μας δεσμεύει. Και η Νέα Δημοκρατία δεν μπαίνει σε κανένα τέτοιο διάλογο.

Όσον αφορά στις κοινές περιπολίες που σκέπτεται η κυβέρνηση να έχει μαζί με τους Τούρκους στα θαλάσσια ύδατα, να το ξεχάσει.

Από εδώ την Έδεσσα, τούτη την ιστορική ημέρα, στέλνουμε το μήνυμα ότι, παρόλη την κρίση, στα εθνικά μας δίκαια δεν κάνουμε βήμα πίσω».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network