Το δηλητηριώδες σχόλιο Τζανακόπουλου στο facebook

Συνέντευξη τύπου του κλιμακίου των Υπυργών Νίκου Τόσκα, Χρήστου Σπίρτζη και Νεκτάριου Σαντορινιού, που βρέθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στο νησί της Κω. Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συνέντευξη τύπου του κλιμακίου των Υπυργών Νίκου Τόσκα, Χρήστου Σπίρτζη και Νεκτάριου Σαντορινιού, που βρέθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στο νησί της Κω. Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Οι ερμηνείες που δόθηκαν στις δηλώσεις του για τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα φαίνεται πως εξόργισαν τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος έκανε ένα δηλητηριώδες σχόλιο μέσω facebook απαντώντας στα τηλε-σχόλια του Μπάμπη Παπαδημητρίου. Μόνο που το έκανε ως... αίτηση, υπενθυμίζοντας τι προβλέπουν τα άρθρα 4 και 5Α του καταστατικού της ΤτΕ, καθώς και τι ακριβώς είχε αναφέρει σε δηλώση του για τον κ.Στουρνάρα, καταλήγοντας: “ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ την επιστροφή του κυρίου Παπαδημητρίου στο δημοτικό προκειμένου να μάθει ανάγνωση, εκφράζοντας ταυτόχρονα την έκπληξη μας για το τραγικό πρωθύστερο που συγκεφαλαιώνεται στο πρόσωπο του. Έμαθε να γράφει φαίνεται πριν μάθει να διαβάζει”.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network