Και οι γαλαζοαίματοι έχουν ψυχή

Μπορεί όλοι να ανησυχούν για το αν το σόι της Μίντλετον θα σταθεί στο ύψος του στον πριγκιπικό γάμο, αλλά και ο Ουίλιαμ δεν μπορεί να είναι ήσυχος. Δείτε τον πατέρα του Κάρολο σε ένα βίντεο που θα ήθελε να ξεχάσει (Vid)

Ενώ όλος ο κόσμος κινείται στους ρυθμούς του πριγκιπικού γάμου, εκείνη την άγια ώρα που θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η καλή του Κέιτ Μίνλετον ώστε να ησυχάσουμε, εμείς τολμάμε να κάνουμε τη διαφορά και να δείξουμε ένα βίντεο κόλαφο που προσφάτως διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Στο εν λόγω βίντεο ο πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον μπαμπά του γαμπρού Πρίγκιπα Κάρολο ο οποίος δείχνει τις χορευτικές του ικανότητες όχι σε όποιον κι όποιον χορό αλλά στο Breakdance!

Φυσικά δεν επιδόθηκε σε αυτές τις χορευτικές φιγούρες φέτος ή πέρυσι αλλά  όταν ήταν νεότερος πίσω στη δεκαετία του 80'.

Για Πρίγκιπας οι κινήσεις του δεν είναι κακές, ομολογούμε, αν και όταν κάνει τη γνωστή κίνηση αλά ρομποτάκι δεν φαίνεται πως το'χει-ίσως φταίει το κουστούμι για αυτό ας μην είμαστε σκληροί.

Απολαύστε τον εν δράσει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Celebrities
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο χορός του προέδρου τρέλανε το διαδίκτυο

SHARE:

24Media Network