Χαμός στο GNTM: Η Εύη έφυγε και η Αμανατίδου πανηγύρισε με άγρια μπινελίκια

Χαμός στο GNTM: Η Εύη έφυγε και η Αμανατίδου πανηγύρισε με άγρια μπινελίκια

Η μοναδική κοπέλα που συμπαραστάθηκε στην Εύη ήταν η Εβελίνα, με τις υπόλοιπες να έχουν μόνο πικρόχολα σχόλια να πουν για την πρώην συμπαίκτριά τους...

Παρότι ήταν σίγουρη ότι θα μπει στην τελική τετράδα του GNTM, οι κριτές είχαν αντίθετη άποψη και έτσι η εντυπωσιακή Εύη Ιωαννίδου έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δε θα πιει νερό,,,

Το concept της χθεσινής φωτογράφισης αποχώρησης ήταν γιορτινό-γκλάμουρ με φορέματα υψηλής ραπτικής και φόντο μεγάλες ντισκομπάλες… Ο  φωτογράφος Bill Georgoussi, ο οποίος είχε φωτογραφίσει τα κορίτσια και στην αρχή του παιχνιδιού, δήλωσε εντυπωσιασμένος με τις αλλαγές και την πρόοδο των πέντε διαγωνιζομένων κατά την πορεία του παιχνιδιού.

Όλες οι κοπέλες άκουσαν θετικά σχόλια από τους κριτές, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Τελικά εκτός παιχνιδιού βρέθηκε η Εύη Ιωαννίδου, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είχε και τα γενέθλιά της. Έμεινε στην τελική δυάδα με την Άννα Αμανατίδου και τελικά αποχώρησε εκείνη, παίρνοντας έτσι το πιο “άσχημο δώρο”, όπως δήλωσε.

Η μοναδική κοπέλα που της συμπαραστάθηκε στο τέλος ήταν η Εβελίνα, με τις υπόλοιπες να έχουν μόνο πικρόχολα σχόλια να πουν για την πρώην συμπαίκτριά τους. Ειδικά η Άννα Αμανατίδου, η οποία ήταν γνωστό πως βρισκόταν στο στόχαστρο της τριάδας Εύη – Μικαέλα – Μέγκι, μόνο που δεν έσυρε τον χορό όταν αποχώρησε η Ιωαννίδου: «Είναι μια νίκη την οποία την ήθελα πάρα πολύ γιατί μία το ένα σχόλιο, μία το άλλο… Η πολύ σιγουριά θα σε φάει. Άντε τον π… τώρα. (..) Κατάλαβες Ευούλα; Σε βγάλαμε από το Next Top Model, εγώ που μου έλεγες ότι δεν αξίζω, ότι δεν κάνω για μοντέλο κτλ. Τώρα χαιρέτα μας, σπιτάκι σου να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου» είπε μεταξύ άλλων η Αμανατίδου.

Η Εύη προσπάθησε να έχει τον τελευταίο λόγο λίγο πριν κλείσει την πόρτα του σπιτιού του GNTM, δίνοντας στις κοπέλες ένα γράμμα. Σε αυτό τρόλαρε ξανά την Αμανατίδου και έγραψε τα προγνωστικά της για τη νικήτρια:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα