Survivor: Η Ειρήνη έβγαλε στη σέντρα τον Χανταμπάκη

Survivor: Η Ειρήνη έβγαλε στη σέντρα τον Χανταμπάκη

Η "κλίκα" των 5 αποκαλύφθηκε στο χθεσινό συμβούλιο. Η Μαριάννα Καλλέργη από την Ελλάδα "καρφώνει" και εκείνη με τη σειρά της τον Στέλιο Χανταμπάκη

Αν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε απομονωθεί τελευταία από την ομάδα, δεν βγήκε υποψήφια όπως περίμεναν οι περισσότεροι, καθώς κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στο χτεσινό επεισόδιο, οι “Διάσημοι” έχασαν το έπαθλο της ασυλίας και έτσι τρεις παίκτες βγήκαν υποψήφιοι. Την ατομική ασυλία κέρδισε εκτός από την Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ υποψήφιοι βγήκαν οι Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Μάλιστα, χτες η Ειρήνη Παπαδοπούλου έφερε τον Κώστα Κοκκινάκη εκτός εαυτού. Ο πολίστας μαγείρεψε και η τραγουδίστρια μόλις πήγε να πάρει το πιάτο της του είπε ότι της έδωσε χαλασμένη καρύδα αλλά δεν την έφαγε.

Μετά τον καβγά με τον Κώστα Κοκκινάκη η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξέσπασε κατά του Στέλιου Χανταμπάκη και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Η τραγουδίστρια μίλησε έξω από τα δόντια στο Συμβούλιο του Νησιού, υποστηρίζοντας πως ο Χανταμπάκης ήταν αφερέγγυος απέναντί της καθότι εκείνη τον εμπιστευόταν. “Έχασα την εμπιστοσύνη μου. Ό,τι λέμε…δεν το μεταφέρω, είμαι φερέγγυος άνθρωπος”, είπε. Ο Στέλιος με τη σειρά του ζήτησε να επιχειρηματολογήσει επ’αυτού και να μιλήσει πιο συγκεκριμένα.

Η ψηφοφορία

Η Μαριάννα Καλλέργη από την Ελλάδα “κάρφωσε” και εκείνη με τη σειρά της τον Στέλιο Χανταμπάκη, γράφοντας στον λογαριασμό της στο Facebook:

“Επιτέλους πέσανε οι μάσκες για τα καλά!!!!!
Σ’ ευχαριστώ Ειρηνάρα που με τη σειρά σου τώρα με δικαιώνεις… Τελικά χαίρομαι που έλαμψε η αλήθεια όπως πάντα άλλωστε…
Τώρα ας δούμε τι θα ψηφίσει το κοινό…
Μια συμβουλή παιδιά μακάρι να βλέπατε και όταν δεν γράφανε οι κάμερες…….!!!!!
“Ρόδα είναι και γυρίζει…”

Έτσι, σύμφωνα με τα κορίτσια, φαίνεται πως αποκαλύφθηκε η κλίκα των 5 (Χανταμπάκης, Χούτος, Μπο, Βαλαβάνη και Νάργιες)…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα